Samsung Galaxy S7 Mini este ca și confirmat oficial, iar noutatea ar fi anul acesta că modelul va veni cu procesor de top, Snapdragon 820 sau Exynos 8890. În fiecare an a existat o ediție Mini pentru flagship-ul Samsung (mă rog, fără S6 Mini), dar modelul era relativ slab dotat, cu un procesor economic.

s7 mini

Zvonul a apărut la mai mult timp după ce a apărut pe surse informația că Apple pregătește anul acesta un iPhone 5se, mai bine dotat, dar compact. Samsung pregătește un model cu ecran de 4.6 inch, cu rezoluție 1280×720 pixeli, dar are procesorul bun și 3GB de RAM în loc de 4. Camera foto de pe spate rămâne cu senzor de 12 megapixeli, dar rămâne de văzut dacă va fi același ca la S7 sau un alt senzor, mai mic.

Informația provine de pe un site taiwanez, care a dat și informații reale, dar și zvonuri neconfirmate. Totuși, datorită lansării Apple este foarte posibil să vedem un nou model concurent de la Samsung. Sau poate va fi înscris în seria Alpha, fiind totuși compact, bine dotat.

Despre Samsung Galaxy S6 Mini au tot circulat zvonuri anul trecut, dar telefonul nu a fost lansat oficial. Chiar și în decembrie se zvonea că sud-coreenii vor lansa S6 Mini, dar s-a dovedit că nu au lansat nimic. Dar au avut S5 Mini de exemplu.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!