Conform unor surse neconfirmate încă, sud-coreenii au început lucrul la Samsung Galaxy S9, nu pentru că ar avea ceva nou de adăugat acum, dar oamenii spun că se pregătesc pentru cazul în care Note 8 va avea iar probleme. Anul trecut problema Note 7 a cam luat Samsung pe nepregătite, iar lansarea S8 a fost amânată din cauza asta.

Samsung Galaxy Note 8 este deja pregătit, el va fi lansat probabil la sfârșit de august, are un ecran de 6,35 inch (comparat cu 5.8 la S8 și 6.2 la S8+) și S-Pen, se va putea scrie pe ecran ca la Note 7. Din păcate cred că va avea și el o baterie destul de mică pentru a reduce orice urmă de risc. Dar sursele spun că Samsung vrea să fie pregătit pentru orice scenariu, de aceea lucrează la Galaxy S9.

Al doilea zvon privind următoarele terminale flagship Samsung este că vor avea senzorul de amprentă sub sticla de pe ecran, cum se anunță că va fi și la iPhone 8. Ceea ce ar fi o veste bună, pentru că senzorul actual pe spate este nasol, greșit poziționat și greu de nimerit. Telefoanele care au senzor rotund sau pătrat sunt ușor de deblocat, mai ales dacă senzorul e în dreptul degetului cu care ții telefonul. La Galaxy S8 este poziționat lîngă camera foto, nu poți debloca ușor. Deocmadată folosesc recunoașterea facială, dar este la fel de sigură precum patternul ăla de rămâne urma degetelor pe ecran.

Conform publicației sud-coreene care a dat știrea pe surse, se lucrează la ecranul Galaxy S9. După ce vor pune la punct detaliile acestuia, oamenii vor începe să lucreze la specificațiile pentru modulele implementate. Să sperăm că vor pune în fine altă cameră decât cea de la Galaxy S7 🙂

Cam atât cu zvonurile azi, mai vorbim despre Note 8 în curând.

Asta ar fi sursa, trebuie tradus cu Translate.