Samsung a lansat patru noi telefoane mobile smartphone în seria Galaxy. Sunt două Qwerty și două touchscreen. După nevoi și buget, par să fie destul de ok. Au prezentat și un infografic cu seria Galaxy, o să-l încarc la finalul acestui articol.
Cele patru modele sunt Y Pro și M Pro (Qwerty) și Galaxy Y și W (touchscreen).

Samsung Galaxy M Pro
Samsung Galaxy M Pro

Samsung Galaxy noi

Galaxy M Pro – oferă performanță business, tastatură QWERTY, soluție specială de mesagerie. Are un track pad optic și ecran tactil. Galaxy M Pro oferă acces la soluții pentru companii, inclusiv Exchange Active Sync, Sybase Afaria, CISCO Mobile și CISCO WebEx.

Samsung Galaxy Y Pro
Samsung Galaxy Y Pro

Galaxy Y Pro – relativ similar, tastatură QWERTY, are Social Hub Premium care permite combinarea mesajelor din email-uri, rețele sociale și mesagerie instantanee. Are o interfață a ecranului tactil optimizată, utilizatorii pot lucra în mișcare datorită Office-ului mobil ThinkFree care permite editarea unei varietăți de documente Office (Word, PPT, Excel și PDF) din telefon. Include tehnologie WiFi.

Samsung Galaxy W
Samsung Galaxy W

Samsung Galaxy W – este demn de numele Galaxy. Are procesor la 1.4 GHz, conectivitate HSDPA 14.4 Mbps și un ecran tactil mare de 3.7”. Performanța este îmbunătățită prin includerea hub-urilor Samsung de jocuri, sociale și de muzică, oferind soluții pentru nevoile de jocuri, socializare și de ascultare.

Samsung Galaxy Y
Samsung Galaxy Y

Samsung Galaxy Y – este un smartphone mediu, își face și el treaba, dar nu este în topul serie. Galaxy Y are procesor la 832MHz, ecran tactil de dimensiuni medii, acces la aplicațiile și interfața Samsung. Probabil va avea cel mai bun preț.

InfoGrafic Samsung Galaxy

Click pe imagine pentru mărire.

Samsung Galaxy - Infografic
Samsung Galaxy - Infografic