Samsung Galaxy J1 Ace Neo este cel mai nou smartphone ieftin cu dotări minime lansat de compania sud-coreeană. V-am scris mai demult despre Galaxy J3, dar acum avem un model mai accesibil.

Samsung-Galaxy-J1-Ace-Neo-compressor

Sursa: Samsung
Modelul J1 Ace Neo este destinat țărilor sărace, nu știu dacă va ajunge oficial la noi, a fost lansat prima dată în Africa. Are un display de 4.3 inch, Super-AMOLED, cu rezoluția standard de 800×640 de pixeli, procesor Spreadtrum SC8830 , un quad-core la 1.5GHz, 1GB de RAM și 8GB de stocare internă, plus slot de carduri microSD. Camera foto de pe spate are un senzor de 5 megapixeli, iar camera frontală pentru selfie este de 2 megapixeli.

Versiunea confirmată oficial este single-SIM, nu sunt sigur că vor avea un J1 dual SIM. Modelul vine cu Android 5.1 și are o baterie internă de 1.900 mAh, destul de slab la acest capitol.

În rest are toate funcțiile unui smartphone, enumăr doar WiFi, Bluetooth, GPS și micro USB.

Nu avem detalii despre preț în mod oficial, dar se spune că va fi puțin peste 100 de euro, deci un preț competitiv.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!