Am citit pe Mobzine despre Samsung On8 și mi s-a părut un model destul de interesant, merită scris pe scurt despre el. Deși s-a jurat că reduce numărul de modele și nu se mai concurează singur cu telefoanele, Samsung a reușit un concurent interesant pentru Galaxy A5.

Samsung On8
Samsung On8

Samsung On8

Modelul nou are un ecran Super AMOLED de 5.5 inch, față de 5.2 inch pentu Galaxy A5, dar ca design este similar. Rezoluția este Full HD, exact la fel ca la celălalt model. De fapt, există Galaxy A7 cu ecran de 5.5 inch și arată identic. Modelul similar din seria J este Samsung Galaxy J7, dar el are ecran de 5.5 inch 720p. Dar să nu divaghez prea tare.

Samsung On8 are un procesor octa-core, Exynos 7870 Octa cu nucleele la 1.6 Ghz, 3GB de RAM, stocarea internă este de 16GB. Cardul de memorie poate fi de pînă la 128GB, așa că rezolvați problema stocării. Telefonul este dual-SIM. Camera foto de pe spate are un senzor de 13 megapixeli, cea frontală este de 5 megapixeli. Bateria integrată este de 3.300 mAh, cei care au testat modelele similare spun că autonomia este foarte bună.

Terminalul are tehnologie 4G și toate celelalte necesare, WiFi, Bluetooth, GPS, radio FM. Telefonul are 169 de grame, nu este tocmai ușor. Sunt curios dacă materialul lucios este și alunecos sau stă bine în mână.

ads

Nu am prea văzut la noi modele Samsung din seria On, așa că dacă îl reperez pe undeva vă anunț. Prețul în India este de circa 250 de dolari, adică ar fi mai accesibil decât Galaxy A7.

Pe lângă seriile A și J, Samsung mai are terminale relativ similare și în seria E și am văzut recent și seria C, precum și seria Z. La astea se adaugă cele cu nume specifice, precum Grand Prime LTE și altele asemenea.

Via