Prin telefonul cu camera digitala de 7 Megapixeli, lansat zilele trecute la CeBit, Samsung anunta o oferta greu de egalat de concurenta. Iar stacheta ridicata cu aceasta ocazie pentru domeniul telefoanelor dedicate segmentului multimedia se mai ridica putin prin anuntarea modelului i300, compatibil 3G si dotat cu hard disk de 3 GB. Acest spatiu poate fi utilizat pentru stocarea fisierelor MP3 sau a fotografiilor si filmelor capturate cu acest telefon, scrie Softpedia News.

Samsung SGH i300 reprezinta o solutie excelenta pentru stocarea unei cantitati generoase din colectia de muzica si va permite, in acelasi timp, realizarea de fotografii prin camera digitala de 1,3 megapixeli integrata.

Telefonul va rula sistemul de operare Windows destinat dispozitivelor mobile, iar ascultarea MP3-urilor se poate face prin intermediul hands-free-ului sau al celor doua boxe incluse.

Singura intrebare care ar putea pune pe ganduri un cumparator dornic sa-si asigure un telefon cu posibilitati multimedia de exceptie este cu ce autonomie se poate lauda i300, avand in vedere ca atat hard disk-ul, cat si camera digitala cu blitz sunt mari consumatori de energie.

ads

Telefonul este dotat cu un ecran cu rezolutie QVGA care poate afisa 262.000 de culori. i300 este compatibil cu o multime de formate audio si video, intre care WMA si WMV, MPEG4, H.263 si H.264 si MP3, AAC, AAC+, iar cel mai surprinzator este ca pana si fisierele in format Ogg sunt suportate de noul model Samsung.

i300 se poate conecta atat prin Bluettoth cat si prin USB, iar includerea unui slot pentru carduri de memorie TransFlash este oarecum stranie avand in vedere spatiul mai mult decat generos de stocare furnizat de cei 3 GB ai hard drive-ului.

Alte telefoane propuse zilele acestea de Samsung sunt SGH Z700, model compatibil 3G care include o camera digitala de 3 MP si un ecran cu dimensiunea de 2 inch care afiseaza 262.000 de culori. Oferta continua prin SGH Z500, care se anunta a fi un pretendent serios la titlul de cel mai compact telefon 3G, cantarind numai 95 de grame.
Sursa: Softpedia