Samsung SGH Z400Producatorii sud-coreeni continua asaltul cu telefoane slide-up care arata bine ca design si ofera multe funtii in plus, la preturi nu tocmai high-end. Un astfel de terminal este si Samsung Z400, care arata ca popularul D600, dar este un telefon 3G. Are doua camere digitale, una pentru fotografii si filme, alta pentru apelurile video atat de populare pe retelele de generatia a treia.

Are un ecran generos: diagonala de peste 5 centimetri si 262 de mii de culori pentru vizionarea videoclipurilor si a fotografiilor. Nu ii lipseste pachetul Office: puteti lucra la documente, prezentari grafice, PDF sau chiar pagini HTML. Are populara functie TV-out, care permite conectarea la televizor sau proiector digital pentru a viziona imaginile sau fisierele din memorie. Are doar 30MB de memorie, dar suporta carduri microSD. Poate fi asa si un util player de muzica.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.