Samsung Star Hello Kitty, văzut recent în niște reclame pe la TV, este promovat de sud-coreeni drept „cadoul perfect pentru Sărbători”. Samsung Star Hello Kitty are nu numai designul, ci și o interfață inspirată de celebrul personaj animat.

Samsung Star Hello Kitty
Samsung Star Hello Kitty

Samsung Star Hello Kitty

Chiar dacă la prima vedere pare o jucărie, Samsung Star Hello Kitty este un telefon în toată regula, cu acces la Internet, media player, ecran tactil și multe alte funcții. Samsung Star Hello Kitty se bazează pe modelul Samsung Star Pink, unul dintre cele mai populare telefoane produse de companie.

Samsung Star Hello Kitty
Samsung Star Hello Kitty

Samsung Star Hello Kitty are un ecran luminos cu diagonala de 3 inci, cu feedback tactil și beneficiază de Touch Wiz v.1.0. În plus, camera de 3,2 MP dispune de SmileShot și de un un editor foto.

Pe Samsung Star Hello Kitty pot fi instalate aplicații precum jocurile, ce pot fi transformate în Widget-uri (comenzi rapide) ce apar pe home-screen-ul telefonului, pentru acces rapid. În plus, telefonul dispune de accelerometru, ce permite rotirea imaginii atunci când telefonul este ținut în poziție orizontală, permițând astfel vizualizarea optimă a oricărui tip de conținut.

ads

Deocamdată l-am văzut în oferta unui operator. În magazin este doar varianta fara pisica.