Samsung Wave 3, cel mai puternic telefon cu platforma mobilă Bada 2.0 a sud-coreenilor, este disponibil în România exclusiv prin Germanos și avem și oferta de preț. Samsung Wave 3 are de un ecran AMOLED cu diagonala de 4 inci, rezoluţie de 480×800 pixeli şi este protejat de sticlă Gorilla Glass. Terminalul smartphone are o carcasă din aluminiu, cu grosimea de numai 9 mm, o cameră foto digitală de 5 megapixeli și filmare la 30 fps.

Samsung Wave 3
Samsung Wave 3

Samsung Wave 3 dispune de conectivitate 3G prin HSDPA la 14.4 Mbps – HSUPA la 5.76 Mbps, sau prin GPRS şi EDGE, se poate conecta la hotspot-uri Wi-Fi, are porturi Bluetooth şi USB. Samsung Wave poate fi folosit inclusiv pentru vizionarea de fişiere video HD, iar coloana sonoră pote fi ascultată la căşti profesionale care pot fi conectate la mufa standard de 3,5 mm.

Samsung Wave 3 – preț

Prețul telefonului Samsung variază în funcție de abonamentul Cosmote ales. Cea mai echilibrată alegere pare să fie cu abonament XL și un preț de 599 lei. Dar aveți mai jos un tabel cu prețul Samsung Wave 3 în funcție de abonament.

Samsung WAve 3 pret

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !