LG G7 va avea ecran cu moț, pe modelul iPhone X, intrând astfel în competiție cu o grămadă de telefoane cu Android care au urmat acest trend. Printre ele Huawei P20 și Pro, Asus Zenfone 5, OnePlus 6 și alții. Imaginile nu sunt oficiale, dar presupunerea mea este că aceste modele 3D sunt trimise producătorilor de huse, iar din câte știu husele pentru LG G7 sunt deja gata.


Imaginile au fost publicate pe 1 aprilie, deci încă se mai pot dovedi false, dar nu cred. LG a avut recent o discuție pe Reddit cu fanii despre ecranele cu moț (update: când au văzut că fanii nu vor moț, au șters postarea). Deși majoritatea au fost contra, așa cum este normal, se pare că LG nu abandonează ideea. Sau era prea târziu să mai schimbe ceva acum. Ori, vor fi două variante LG G7.

Informațiile au fost postate prima oară de Mr. Phone, iar povestea este destul de simplă. LG a întârziat lansarea lui LG G7, care de obicei era prezentată în februarie la Mobile World Congress. Au promis o schimbare de desing și o realizare „de la zero” a noului flagship. Știm deja că telefoanele LG au dotări tehnice de top, camere foto excelente și design bun. Dar acum au vrut să schimbe iar ceva. Însă după părerea mea au mers într-o direcție greșită iar, din aceeași dorință de a concura Apple.

LG G7 a preluat ceva și de la Samsung, pe partea din stânga se vede un buton despre care restul lumii nu știe ce este, vă spun eu: va fi un buton de asisten digital cum are S8/S9 pentru Bixby. Anul acesta LG și-a lansat asistentul digital ThinQ la CES Las Vegas și a prezentat LG V30S cu ThinQ la Mobile World. Deci și LG G7 va avea acest asistent digital nou, iar butonul este pentru activarea lui rapidă. Update: se confirmă butonul.

ads

Știm deja că LG G7 va fi lansat cu Snapdragon 845, de data asta nu au motiv să rateze cel mai bun procesor disponibil pe piață. Cu versiuni care au 4GB de RAM și 6GB de RAM, probabil 64GB de stocare internă și 128GB. Ecranul pare să fie de 6 inch, cu formatul 19:9 datorat moțului, cu o cameră duală cu senzori de 16 megapixeli pe spate, probabil o lentilă pentru zoom, alta normală.

Totul va depinde și de preț, dacă îl lansează la 1000 de euro va urma o perioadă dificilă pentru LG. Să vedem.