Se lansează un smartphone nJoy, brandul timișorean de IT&C pregătește lansarea primului său telefon. Nu avem foarte multe detalii pe tema asta, dar vom vedea în curând. Este vorba de un smartphone 4G cu display de 5 inch.

nJoy_Coming_Soon_PNG24-[small]-compressor

Am scris de-a lungul timpului despre produse nJoy, nu pot spune că acum cunosc foarte bine brandul sau echipa, dar mă bucur că au curajul să meargă mai departe. De asemenea, intrarea pe smartphone s-ar putea dovedi destul de complicată pentru un jucător nou. Nu este cel mai bun moment, piața locală se apropie și ea de pragul maxim, dacă nu cumva deja suntem pe minus.

Noul smartphone nJoy are parte de un concept și design realizat de echipa de la Timișoara. De asemenea, înțeleg că va avea un preț foarte competitiv.

Compania a lansat pînă acum 12 modele de tablete, folosind aceeași rețetă. Dar piața locală de tablete s-a dus mult în jos după o expansiune rapidă, mai exact după ce toată lumea și-a cumpărat o tabletă ieftină.

Comunicatul nJoy spune că telefonul va fi vândut prin parteneriate cu operatorii de telefonie mobilă. Sunt curios ce dotări va avea telefonul, dar sigur, vreau să văd și design-ul final. Vă țin la curent.