Pentru toți cei care doresc un smartphone premium, care să arate diferit de ceea ce propun marii jucători, dar să aibă și un preț bun, există o soluție: Uhans U100. Este un smartphone Android cu spatele din piele naturală și metal, iar ecranul este acoperit de Gorilla Glass.

Uhans U100
Uhans U100

Nu am mai auzit pînă acum de Uhans, dar cu siguranță voi urmări acest producător de-acum înainte. Terminalul este și foarte compact, având display de 4.7 inch, cu rezoluție 720p. Procesorul este Mediatek, pe 64 de biți, la 1.3GHz, dar are 2GB de RAM și accelerator grafic Mali T720. Camera foto pe spate are senzor de 13 megapixeli, iar frontala este de 5 megapixeli. Bateria integrată în terminal este de 2.200 mAh, va ține mai mult ca un iPhone.

Stocarea internă este de 16GB, dar Uhans U100 are slot de carduri de memorie microSD. Mie personal îmi place cum arată și chiar dacă ar putea avea dotări mai puternice, prețul spune multe: 120 de dolari. Cu tot cu taxe n-ai cum să dai pe el maxim 700 de lei. Mai merită să cumperi un vârf de gamă în condițiile astea? Nu știu, nu mă întrebați pe mine 🙂

Uhans U100 are Android 5.1.1 și nu are prea multe modificări. Uite și din față cum arată:

uhans-u100

Click pe imagini pentru mărire!