A ajuns la teste si super-telefonul Sony Ericsson. Prima descoperire: are sistem de operare Symbian din cate inteleg eu si meniul este extrem de similar cu un smartphone de la competitie 🙂

Design-un este aproape similar cu al unei camere foto, dar de ce ma mir, cand are camera foto de 12,1 megapixeli? Maine revin cu poze facute cu aparatul sa vedem ce iese… Ecranul tactil este tocmai cat trebuie sa fie, iar la pornire nu am fost deranjat de niciun proces de calibrare. Ma dispera in continuare Orange cu setarile de Internet, nici acum nu stiu daca sunt cele bune sau este varianta care te taxeaza in plus.

[nggallery id=45]

Update 08.10.2009:

ads

Am facut poze  cu Satio prin oras, arata excelent pe ecranul sau, abia astept sa ajung sa le descarc pe computer. Revin cu detalii diseara.

Cred ca se incheie era camerei foto compacte, sigur, vor ramane variantele cu mega-zoom sau alte functii speciale. Dar Satio inlocuieste cu succes aparatul foto digital normal. Am facut mai multe poze, dar va arat numai trei cadre, sa vedeti despre ce e vorba. Restul mai tarziu.
[imagebrowser id=46]