Sony Ericsson K600 este un telefon clasic, chiar daca este 3G. Este simplu si usor de utilizat si in acelasi timp ascunde multe surprize. Destul de mic ca si dimensiuni (10 centimetri lungime, numai 2 grosime), K600 arata ca un telefon obisnuit, oarecum rontunjit (fara clapa sau slide). Pe de alta parte insa, are  incorporata o camera foto digitala de 1.3 megapixeli si are o camera suplimentara (VGA) pentru convorbirile video care fac deliciul retelei 3G.

Sony Ericsson K600

Are numai 105 grame si are butoane de control de pe lateralele carcasei, care permit printre altele utilizarea camerei integrate pentru poze si filme. Unul este pentru apeluri video, iar celalalalt activeaza browserul de Internet. Ecranul are 262 de mii de culori si diagonala de 4,5 centimetri, destul de mare pentru un LCD TFT din telefon. Este numai bun pentru apelurile video, dar poate fi folosit si pentru vizionare de poze si clipuri de mici dimensiuni. La fel ca si celelalte modele Sony Ericsson, telefonul nu duce lipsa de celebrul joystick, care este realizat din metal si trebuie apasat un pic pentru un control mai bun al navigarii prin meniuri. Tastatura are butoanele un pic mai mici decat in mod obisnuit, dar asta nu inseamna ca nu sunt la fel de confortabil de utilizat. 

Sony Ericsson K600 se poate conecta la un PC prin cablu USB, atat pentru sincronizarea agendei de contacte si a aplicatiei de organizer, cat si pentru a ajuta la conectarea computerului la Internetul de mare viteza mare oferita de 3G. Telefonul nu duce lipsa de un sistem audio de calitate si are un tuner FM incorporat, pentru a prinde posturile de radio favorite. Are suficienta memorie pentru melodii in format MP3 si deci poate fi folosit ca un player de muzica digitala. Nici bateria nu a fost lasata deoparte. Tine mai bine de opt ore in convorbire, sau 300 de ore in stand-by. Detalii tehnice: 

Retele: UMTS/ GSM 900 / 1800 / 1900 Ecran: TFT, 262K culori Melodii: MP3, AAC Memorie: 37 MB Viteza date: 384 kbps (UMTS) Conectare: infrarosii, Bluetooth, USB 

Sursa: www.pcforum.ro