Cei care doresc sa imbunatateasca performantele 3G-ului sau sa patrunda in lumea 3G cu un telefon suplu si elegant, vor indragi K610im. Acesta este primul telefon GSM/UMTS al Sony Ericsson care ofera support integral pentru i-mode, serviciul operator ce furnizeaza o experienta mai bogata in imail, cautare pe internet si vizualizarea continutului.
“Avand o carcasa de Carbon Negru, aceste telefon cu un design elegant reprezinta calitatea, de la atingerea tastaturii si pana la profunzimea si claritatea afisajului. K610im este un telefon modern clasic fidel mostenirii Sony Ericsson un telefon 3G accesibil unui public larg”.

Serviciul i-mode ofera o noua experienta in aplicatiile mobile conectate precum imail, cautare Web si iMMS. Vizualizarea multimedia este mai buna, mai rapida si mai usoara multumita paginilor Web si cuprinsului special creat pentru mobile. Paginile mai mici sunt descarcate cu o viteza mai mare si utilizatorilor le este permis accesul la o gazda a site-urilor si cuprinsului i-mode.

In Romania, Cosmote a anuntat ca pregateste lansarea i-mode.
In plus, poti sa realizezi poze grozave cu camera de 2 megapixeli a telefonului si sa le trimiti la o calitate inalta atat ca e-mail cat si ca mesaje iMMS. Cardul Memory Stick de 64 MB poate depozita pana la 200 de poze si poate fi marit la 1GB. K610im iti ofera tot ce ai nevoie pentru un apel video rapid.

K610im este proiectat pentru cei care vor un telefon 3G la fel de compact si de usor ca un aparat 2G modern. Sony Ericsson si-a castigat reputatia pentru furnizarea de telefoane 3G care se potrivesc indeaproape ca dimensiuni si greutate cu predecesoarele lor 2G iar K610im duce aceasta reputatie mai departe, oferind intreaga functionalitate 3G, o camera performanta si aplicatii intuitive ce redau muzica, toate intr-un telefon care cintareste doar 89g.