Telefoane Dual SIM Prestigio cu Android sunt disponibile acum in Romania. Prestigio anunță seria de telefoane dual-SIM botezate MultiPhone. Ca și în cazul tabletelor MultiPad, care au avut succes inclusiv în România, telefoanele Prestigio vin cu Android și touchscreen. Prestigio este cel mai puternic competitor al brandurilor românești Allview, Evolio sau E-Boda. Sunt trei modele, respectiv MultiPhone 3500 Duo, 4040 Duo și 4300 Duo.

Telefoane dual SIM Prestigio

Prestigio MultiPhone 4300 Duo
Prestigio MultiPhone 4300 Duo

Punctul comun al celor trei modele este că sunt telefoane Dual SIM cu Android. Comutarea între cele două cartele SIM se face printr-un simplu buton.

MultiPhone 4300 Duo

Modelul MultiPhone 4300 Duo dispune de un display cu diagonala de 4,3 inchi, IPS mulți-touch. Procesorul Cortex A9 la 1GHz face că sistemul de operare Android 4.0 Cream Sandwich să ruleze rapid și fără probleme. Are conectivitate HSDPA/HSUPA, 3G/UMTS și GSM Quad-band, Bluetooth și WiFi. Camera foto are senzor de 5 megapixeli. Nu lipsește modului GPS, radio FM, senzor de proximitate, senzor de lumină și busola.

Prestigio MultiPhone 4040DUO
Prestigio MultiPhone 4040DUO

MultiPhone 4040 Duo

Telefonul Prestigio MultiPhone 4040DUO, fratele mai mic, păstrează toate specificațiile tehnice ale primului model, singura diferență constituind-o dimensiunea ecranului. Are un display cu diagonala de 4,0 inchi. Ambele telefoane vin cu aplicații instalate printre care Youtube, Skype, Facebook, Twitter, Angry Birds, Office Suite Pro și eReader Prestigio plus o aplicație personalizată unde puteți găsi peste 260.000 de cărți în format electronic în 23 de limbi.

MultiPhone 3500 Duo

Modelul smartphone entry dispune de un ecran capacitiv cu diagonala 3,5 inchi. Are procesor Qualcomm la 1GHz, sistem de operare Android Gingerbread 2,3 și o mulțime de aplicații preinstalate. Dispune de 3G, WIFI, Bluetooth, GPS și o cameră de 2.0 MPx.

Seria Prestigio MultiPhone va fi disponibilă pe piață românească începând cu luna noiembrie. Nu am detalii despre preț.