LG a lansat oficial noi telefoane Android, modelele din seria LG Q7, practic sunt trei modele diferite (Q7, Q7 Plus și Q7 α – alpha). Sunt modele mid-range, cu ecran modern, design cu margini subțiri, camere foto actualizate, senzor de amprentă rapid și posibil cu preț bun. Dar nu știm exact care dintre ele ajung în România și ce preț vor avea aici.

Conform comunicatului oficial, noile telefoane LG Q7 vor fi lansate în anumite țări din Europa în perioada următoare. Vedem care dintre ele vin și la noi. Modelul de bază, LG Q7 simplu are un display de 5.5 inch FHD+ FullView (2160×1080 pixeli) pe formatul 18:9. De fapt, toate trei modelele au acest ecran, restul componentelor diferă și, desigur, prețurile finale.

Sud-coreenii nu comunică clar procesoarele utilizate, știm că unul este octa-core la 1.8GHz cu nuclee economice Cortex-A53, iar celălalt este identic doar că are frecvențele limitate la 1.5 HGz. Modelul standard, probabil cel mai ieftin, are 3GB de RAM și 32GB de stocare internă. Suportă carduri de memorie microSD și cameră foto de 13 megapixeli pe spate. Frontala este de 5 megapixeli, dar există și o variantă cameră frontală de 8 megapixeli.

ads

LG Q7 Plus (Q7+) are 4GB de RAM și 64GB de stocare internă, iar camera foto de pe spate are un senzor de 16 megapixeli, în rest pare să fie la fel ca primul. Sunt ambele variante, cea cu frontala de 5 megapixeli sau 8 megapixeli.

LG Q7α nu pare să fie prea diferit, ciudat este că are 3GB de RAM și 32GB de stocare, tot cu card. Are două variante și el, fie 13 megapixeli pe spate și 5 frontal, fie 16 pe spate și 8 frontala.

Toate terminalele vin cu Android 8.0 și au integrată QLens, capacitatea de a recunoaște obiectele din imagini. Sunt rezistente la apă și praf (IP68 și MIL-STD 810G ), au tehnologie de sunet DTS:X pentru audiențe în 3D și multe alte tehnologii premium. Mai multe detalii tehnice, ca de obicei, pe GSMArena.

Via