Taiwanezii de la HTC au prezentat mai în detaliu azi cele cinci telefoane Windows Phone 7 care au fost arătate la evenimentul Microsoft de către Steve Ballmer. Cele cinci noi smartphone-uri HTC sunt: HTC 7 Surround, HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro și HTC HD7.

Această gamă nouă de telefoane include o varietate de tehnologii de ultimă generație și o serie de aplicații unice HTC, care pot fi accesate prin noul Hub HTC, care complementează Hub-ul Widows Phone 7 și experiența Live Tiles. Pe scurt despre fiecare telefon.

HTC 7 Surround

Fie că este vorba despre jocuri, de filme sau muzică, HTC 7 Surround este cel mai avansat telefon multimedia. Pentru că dispune de un difuzor glisant unic cu tehnologie Dolby Mobile și SRS WOW HD, dar și de un stativ integrat, HTC 7 Surround oferă sunet de înaltă fidelitate care permite utilizatorilor să se bucure de melodiile preferate și clipurile video, împreună cu prietenii, într-un mod comod și elegant. Utilizatorii nu vor mai fi condiționați de utilizarea căștilor pentru experiența sunetului surround, pentru că HTC 7 Surround transformă experiența sonoră într-una naturală și comodă.

ads

HTC Mozart

Sculptat dintr-un singur bloc de aluminiu eloxat (anodizat), HTC 7 Mozart duce designul la nivelul următor și se conferă o senzație deosebită la atingere. HTC 7 Mozart, subțire și rezistent, nu doar arată foarte bine, însă oferă și un sunet de foarte bună calitate, datorită tehnologiilor Dolby Mobile și SRS WOW HD pentru o audiție surround, de înaltă fidelitate.

HTC 7 Trophy

Gamerii vor aprecia viteza și timpul de reacție foarte bun al telefonului care rulează jocuri de acțiune solicitante, calități datorate procesorului foarte performant Snapdragon de 1 GHz și ecranului sensibil la atingere WVGA, de 3,8 inch. Sunetul virtual surround de înaltă fidelitate, datorită SRS WOW HD, oferă o experiență audio complexă indiferent dacă utilizatorul joacă un joc, dacă urmărește un clip video sau ascultă muzica preferată.

HTC 7 Pro

Dezvoltarea lui HTC 7 Pro a fost determinată de dorința unor utilizatori de a combina eficiența business cu posibilitatea de a profita din plin de timpul liber. Telefonul elegant dispune de o tastatură full QWERTY care se glisează și se înclină la un anumit unghi și care oferă posibilitatea de tastare rapidă și comodă. În același timp, instrumente destinate productivității, precum posibilitatea de sortare, scanare și administrare a mesajelor email din Outlook, deschiderea și editarea documentelor Office din telefon sau urmărirea evoluțiilor de la bursă prin aplicația HTC dedicată, oferă instrumente noi, foarte utile pentru oamenii de afaceri.

HTC HD7

Utilizatorii telefonului HTC HD7 se pot bucura de clipurile video și filmele preferate pe ecranul cinematic high-resolution de 4,3 inch, iar stativul le permite acestora să vizioneze filmele fără să țină telefonul în mână. Pentru cei care nu vor să sacrifice nimic din experiența de joc mobilă, HTC HD7 este perfect.

În Romania telefoanele HTC Mozart, HD7 și HTC 7 Pro vor fi disponibile prin operatorii locali începând cu luna noiembrie. Prețurile telefoanelor vor fi stabilite în funcție de pachetele anunțate de operatorii locali.