Telefon Samsung J7 ieftin, dar cu care puteți face și treabă, nu este chiar slab. Pe scurt, vorbim despre Samsung Galaxy J7 ,ediția 2017. Au fost prezentate deja și celelalte modele din serie, respectiv J3 și J5. Este însă modelul de top, care este și puternic, dar și accesibil. Un telefon cu care faci treabă.
Modelul poate fi cumpărat de aici cu 1.299,99 lei la ora actuală.

Samsung a început să facă bani serioși din modelele mid-range din seria A și J, cele mai căutate la ora actuală. Apoi probabil vin modelele Galaxy Z cu sistemul de operare Tizen. Din seriile astea ieftine, modelele cu cifra 7 și 9 sunt cele mai interesante, 3 este cel mai ieftin, iar 5 este cel mai echilibrat (tehnologie la preț bun). Să vedem ce dotări are Galaxy J7 2017, conform Sammobile.

La momentul actual sunt cunoscute două variante, după numele de cod. Samsung J7 SM-J727P și Samsung J7 SM-J727A.

Telefon Samsung Galaxy J7 2017

Dacă vrei să ai un telefon foarte bun care să nu coste 3-4.000 de lei, Samsung vă oferă această șansă prin modelele de top din seria Galaxy A sau Galaxy J. Ambele seamănă, dar și diferă și în felul ăsta fiecare poate alege ceea ce este mai potrivit pentru el. După cum se vede și Galaxy J7 2017 păstează design-ul de top de la Galaxy S, are culori interesante, auriu sau negru.

Modelul de telefon Samsung de top în seria J, Galaxy J7 2017 are ecran de 5.5 inch, Super AMOLED, cu rezoluție HD (720p), un procesor octa-core la 1.6GHz, 3GB de RAM și 16GB de stocare internă, suport pentru carduri de memorie microSD de pînă la 256GB, cameră foto pe spate de 13 megapixeli, baterie integrată de 3.600 mAh. Este un smartphone puternic și arătos, dar care vine cu un preț bun.

Conform prezentării oficiale, prețul de comercializare pentru Europa este de 339 euro, undeva pe la 1.550 lei. Să vedem însă cum sunt și taxele și adaosurile, care în general în România sunt măricele.

Noua serie J cuprinde unele dintre cel mai bine vândute telefoane Samsung de pe piață. Datorită tehnologiei actualizate, design-ului avansat, dar și prețului mai bun, cei de la Samsung speră să repete vânzările de anul trecut. Pe de altă parte, la acest nivel de preț apar tot mai mulți competitori, care lasă poate la o parte design-ul sau lasă la o parte camera și se concentrează pe procesor puternic și mult RAM. Ba chiar există telefoane B-brand sau C-brand care au și design și procesor mai puternic, la acest nivel de preț. O să discutăm tot mai mult în următoarea perioadă despre creșterea companiilor chineze pe zona de smartphone-uri și aceasta se datorează raportului performanță/cost. La 340 de euro ei deja pun Snapdragon 821 și nu un procesor economic care oferă o experiență limitată.

Samsung are un eveniment oficial la Mobile World Congress 2017, pe 26 februarie, dar nu cred că vor prezenta seria J, ci alte gadgeturi. Pe de altă parte, seria J nu a avut pînă acum un eveniment oficial de lansare, doar se anunțau ofertele comerciale. Spre deosebire de Seria A, care are parte de evenimente locale în ultimii trei ani.

Samsung J5 2017 poate fi cumpărat de aici cu 1.299,99 lei la ora actuală.


Sursa