Astăzi am auzit prima oară de LG V10, un smartphone care ar avea două ecrane. V-am mai scris eu despre telefoane dual-screen, dar de data asta se pare că LG a pus doar un ecran mic pentru notificări peste display-ul normal, ca să economisească energia terminalului. Nu avem poze cu modelul, doar cu invitația LG la evenimentul de lansare, pe 1 octombrie.

lg v10 lansarea

LG V10 ar urma să aibă un ecran de 5.7 inch QHD (2560×1440 pixeli), cu Snapdragon 808, 3GB de RAM, cameră foto de 16 megapixeli și frontala de 5 megapixeli. Are 64GB de memorie internă și slot de carduri și butoanele pe spate, cu scanner de amprente.

Se pare că LCD-ul pentru notificări este deasupra ecranului principal, ceea ce înseamnă că va fi un telefon măricel. Invitația are legătură oarecum cu filmele, deci probabil terminalul are funcții speciale de filmare …

Deocamdată doar zvonuri, să vedem ce se confirmă zilele următoare.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!