LG V20, primul smartphone care aduce Android 7.0 Nougat, a fost lansat oficial. Este noua versiune a lui LG V10, dar care preia diverse elemente și de la LG G5.

LG-V20TA-1024x768

Sursa: ArsTechnica

Este un smartphone cu multe tehnologii integrate, are procesorul Qualcomm Snapdragon 820 cu 4GB de RAM, ecran de 5.7 inch cu rezoluție QHD, densitate 515ppi, stocare de 64GB și slot de carduri de memorie, baterie integrată de 3.200 mAh, port USB Type-C.

Petru pasionații de muzică, LG V20 include tehnologie DAC pe 32 de biți, dar și un amplificator integrat. De asemenea, înregistrarea audio se face la o calitate superioară, cu un filtru contra vântului. Camera foto principală are 16 megapixeli și lentilă wide, iar alături este una de 8 megapixeli. Camera frontală de selfie are 5 megapixeli, dar știe să facă poze wide sau poze normale, deși are o singură lentilă.

Deocamdată LG V20 este disponibil doar în Coreea de Sud, dar va veni în curând și în Europa. Prețul va fi însă probabil similar cu cel al V10, care a costat circa 700 de dolari la lansare.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!