Noul smartphone Vivo V23 5G folosește un sistem de cameră selfie duală, cu un senzor de 50 de megapixeli. Camera frontală wide are 8 megapixeli și are iluminare LED Dual Tone Spotlight pentru selfie-ul perfect în orice moment al zilei.

Vivo V23 5G

Lansarea în Europa

vivo aduce cel mai recent smartphone al său, V23 5G, în Europa. Noul membru al seriei V iese în evidență datorită sistemului său avansat de camere selfie dual și designului de iPhone. Fie că vorbim despre o singură persoană sau un grup, în timpul zilei sau noaptea, V23 5G asigură selfie-uri la cea mai bună lumină. Smartphone-ul este, de asemenea, special când se află în lumină: își schimbă culoarea de la auriu strălucitor la verde-albastru atunci când este expus la lumina UV.

Folosind un sistem de camere selfie dual, format din camera frontală de 50MP cu AF şi o cameră wide cu 8MP, V23 5G îi ajută pe utilizatori să iasă în evidență în moduri cât mai creative. Rezoluția, senzorul de imagine JNV personalizat şi focalizarea automată integrată ajută utilizatorii să obțină fotografii şi filmări clare, cu mai multe detalii. În plus, funcția multi-frame îmbunătățită pentru reducerea zgomotului şi tehnologia IA de înaltă definiție garantează fotografii mai bune în locuri întunecate.

Sistemul Dual-Tone Spotlight de iluminare din partea de sus a display-ului, pentru camera duală frontală ajută utilizatorii să realizeze selfie-uri perfecte indiferent de cantitatea de lumină disponibilă, datorită celor două lumini LED din partea frontală a telefonului, aproape invizibile când sunt stinse şi celor patru lumini suplimentare de tip fill, pentru fotografii perfect luminate. Modul Extreme Night cu IA folosit de camera frontală contribuie şi mai mult la îmbunătățirea imaginilor realizate în locuri întunecate. În plus, V23 5G folosește o cameră wide pentru selfie, pentru a putea include ușor în selfie-uri un grup cât mai mare de prieteni, chiar şi pe timp de noapte, când modul Super Wide-Angle Night Portrait ajută la surprinderea atmosferei de la orice petrecere.

Design inspirat

V23 5G continuă tradiția seriei V cu un stil deosebit şi oferă acum un aspect nou şi un design inspirat de iPhone. vivo a îmbunătățit specificațiile hardware ale modelului V23 5G pentru a asigura o performanță fără blocaje, peste nivelul obișnuit al produselor din această clasă. V23 5G folosește 12GB RAM + 256GB ROM şi un procesor MediaTek Dimensity 920 care asigură utilizatorilor vivo performanța necesară. Are experiența ok de utilizare, pornire rapidă a aplicațiilor şi viteză mare la instalare. Ecranul cu rată de refresh de 90Hz, memoria extinsă RAM 2.0, sistemul de răcire cu lichid şi modul Ultra Game vor oferi jucătorilor o experiență fără întreruperi sau blocaje. De asemenea, noul V23 5G vine cu un încărcător FlashCharge de 44W care poate încărca rapid şi eficient bateria subțire de 4200mAh a telefonului.

V23 5G oferă, de asemenea, o gamă extinsă de instrumente pentru a realiza imagini și videoclipuri unice și creative, inclusiv din modulul său de trei camere, pe partea din spate a telefonului. Modulul include o cameră principală de 64MP, o cameră ultra-wide de 8MP şi o cameră super-macro de 2MP şi beneficiază de modul de fotografie Super Night, pentru performanțe uimitoare pe timp de noapte.

La calitatea deosebită a imaginilor contribuie şi funcția Bokeh Flare Portrait folosită atât de camera frontală, cât şi de cea din spate. În plus, efectul bokeh creat de camera selfie duală a modelului V23 5G le permite utilizatorilor să obțină efectul de fundal estompat în fotografii, o funcție întâlnită rar la smartphone-urile cu o singură cameră.

Noua funcție Party Portrait este ideală pentru surprinderea celor mai frumoase portrete şi a momentelor inedite de la o petrecere, iar funcția Multi Style Portrait oferă moduri noi de surprindere a momentelor speciale. Noul mod Natural Portrait oferă funcții de înfrumusețare opționale, algoritmi IA pentru îmbunătățirea detaliilor feței şi elemente de iluminare în două tonuri.

Vivo V23 5G va fi disponibil în România în curând, în variantele Sunshine Gold şi Stardust Black, urmând ca vivo să ofere informații despre prețuri și disponibilitate.