Xiaomi Mi4c a fost lansat oficial, este un model bun, dar nu ieșit din comun. Se pare că și Xiaomi a ajuns la o oarecare maturitate și modelele noi aduc doar vagi îmbunătățiri legate de dotările hardware, nu mai au acel factor “WOW” care prindea acum câțiva ani.

Xiaomi Mi4c
Xiaomi Mi4c

Xiaomi Mi4c

Design-ul este în linie cu modelele anterioare, pare destul de subțirel, ecranul este de 5 inch Full HD. Procesorul este Qualcomm Snapdragon 808, modelul cu șase nuclee (hexa-core) folosit de LG G4 de exemplu. Are 3GB de RAM și 32GB de stocare, camera foto are senzor de 13 megapixeli și camera frontală este de 5 megapixeli. Terminalul dispune de conector USB-C, tehnologie 4G pentru download rapid și este dual-SIM.

Versiunea mai ieftină are 16GB de stocare internă și 2GB de RAM și are un preț de aproximativ 205 dolari, cel mai avansat de mai sus costând 240 de dolari.

Bateria interată este de 3080 mAh, cu autonomie relativ bună, are port cu infraroșii pentru a folosi telefonul ca telecomandă. De asemenea, Xiaomi a introdus o funcție denumită “Edge Tap”, practic atingi terminalul pe laterală și vezi ultimele notificări fără să mai aprinzi ecranul de la buton.

Există și versiunea Xiaomi Mi4i care are procesor Qualcomm Snapdragon 615, octa-core, dar și o bateiei de 3.120 mAh.

Sursa

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!