Xiaomi Redmi Note 8T, fratele mai mic și mai ieftin al lui Redmi Note 8 Pro, este lansat oficial în România. Telefonul va fi la ofertă la un preț de 859 lei. Vine cu un bonus: garanție suplimentară 6 luni pentru display.â

Xiaomi Redmi Note 8T

Xiaomi Redmi Note 8T

Xiaomi a anunţat azi lansarea unui nou smartphone Redmi: Note 8T. Are celebra cameră foto cvadruplă cu senzor principal de 48 de megapixeli, o configurație hardware de top și un design premium. Noul Redmi reconfirmă angajamentul Xiaomi de a oferi telefoane inteligente de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Camera foto de pe spate transformă Redmi Note 8T într-o adevărată “fabrică de fotografii”.

Cu o rezoluție de 48 de megapixeli, camera principală are un senzor de ½-inch, cu o diafragmă de f/1.79 și unghi de cuprindere de 79.4°. Totodată, camera ultra-wide de 8 megapixeli cu unghi de cuprindere de 120°, lentile macro de 2 megapixeli, și senzor cu adâncime de 2 megapixeli, permite realizarea unor fotografii de înaltă acuratețe la orice distanță. Pe partea din față, Redmi Note 8T are o cameră de 13 megapixeli pentru selfie, cu diafragmă f/2.0 și tehnologie AI încorporată, care le permite utilizatorilor să își facă selfie-ul perfect. Camera frontală include și o funcție pentru selfie panoramic – prima din seria Redmi Note – care poate captura imagini de grup fără a scoate pe nimeni din fotografie.

Echipat cu un display Dot Drop cu diagonala de 6,3 inch, Redmi Note 8T oferă o experiență vizuală FHD + incredibil de imersivă. Utilizatorii se pot bucura de un grad mai mare de durabilitate, deoarece dispozitivele sunt prevăzute cu Corning Gorilla Glass 5 – față și spate – care asigură un grad mai înalt de protecție împotriva căderilor accidentale și a uzurii generale. În plus, Redmi Note 8T este acoperit de un nano-strat care face dispozitivul rezistent la stropii de apă.

Spre deosebire de Redmi Note 8 Pro, modelul 8T vine cu un procesor Snapdragon. Nu este un model rău, dar Qualcomm Snapdragon 665 este puțin sub nivelul de putere al Helio G90T. Are însă ca avantaje stabilitatae mai bună și oferă o autonomie crescută. Acest chipset îmbunătățește experiența generală a utilizatorului, prin tehnologia sa avansată AI, iar nivelul ridicat de autonomie asigură performanță maximă pe durata întregii zile. În plus, Redmi Note 8T are o baterie de mare capacitate, de 4000 mAh, cu încărcare rapidă prin intermediul unui USB Type-C, punând la dispoziția utilizatorului și un încărcător de 18W. Funcția unică de Curățare Automată a Difuzorului, disponibilă prin OTA, elimină particulele de praf și alte impurități, prin impulsuri sonice de joasă frecvență. Aceasta reprezintă încă o dovadă a angajamentului Xiaomi pentru produse de înaltă calitate.
În plus, Redmi Note 8T are încoporată tehnologia NFC pentru comunicare între dispozitive.

Redmi Note 8T este disponibil în 3 culori Moonshadow Grey, Starscape Blue și Moonlight White.

Smartphone-ul foto Redmi Note 8T va fi disponibil în 3 variante: 3GB + 32GB, 4GB + 64GB, și 4GB + 128GB, începând de la prețul recomandat de 859 lei via Mi Store și online pe eMAG, Blacktech, Flanco și alte canale specializate. Telefonul va fi disponibil și în rețelele operatorilor Vodafone România și Digi Mobil România. Pe cutia fiecărui telefon vor exista informații despre distributor. Produsele achiziționate prin intermediul distribuitorilor oficiali vor beneficia de service la ESD (centrul de service oficial al Xiaomi în România). 

Bonus! Utilizatorii care achiziționeazǎ Redmi Note 8T în perioada 28 noiembrie – 31 decembrie 2019, din rețeua oficială a distribuitorilor și partenerilor autorizați Xiaomi din România, vor beneficia gratuit de schimbarea ecranului în caz de spargere, în primele 6 luni de la data cumpărării, direct la ESD, centrul de service autorizat Xiaomi. Înlocuirea se poate face o singură dată.