Xperia Play, altfel spus PlayStation Phone, telefonul pentru jocuri al Sony Ericsson, a fost testat de Engadget, concluzia fiid că este un terminal ok. Prototip sau nu, telefonul arată un pic aiurea cu controllerele alea, dar cred că va avea succes la publicul său. De altfel, orice consolă de jocuri mobilă are nevoie de Internet, iar dacă îi pui 3G e și mai bine, ai Internet mobil peste tot.

Nu cred că aș lăsa iPhone pentru Xperia Play, dar se pare că este targetat pe pasionații de jocuri, nu este pentru publicul larg.

Xperia Play Engadget

PlayStation Pocket (în poză) este varianta de App Store de la Sony Ericsson, adică magazinul de jocuri, unde se vede treaba că nu au instalat niciun joc deocamdată. Oamenii de la Engadget spun că au reușit să porteze jocuri de PlayStation și jocuri de pe GameBoy pe noul telefon. Nu e clar ce procesor are terminalul și ce accelerator grafic, Engadget spune că va avea platforma Android 2.3.

Via Yahoo Gadget Hound

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !