Forum Alte întrebări Ce este Instagram?

 • Acest subiect are 1 răspuns, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 5 ani, 4 luni de Stoian Ciprian.
Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #94060
  Dan Dragomir
  Keymaster

   Ce este Instagram? Ei bine, este o rețea socială bazată pe fotografie, dar un pic diferită de ceea ce exista – adică Facebook însuși, Flickr sau 500px.com. Este o rețea în care prietenii încarcă fotografii zilnic, despre călătorii, experiențe personale, dar și poze selfie sau mașini, mâncare, băuturi. Pozele nu sunt în format maxim ca la Flickr sau la o calitate nemaipomenită, ca la 500px. Nu toți utilizatorii Instagram sunt fotografi profesioniști, din contră, sunt oameni obișnuiți, care folosesc smartphone-ul pentru fotografie. Dar unele poze sunt de nivelul celor profesioniste. Mai ales după ce prinzi curaj și experiență…


   Ce este Instagram?

   Pe mine mă găsiți pe Instagram aici. Am cont de câțiva ani, am încărcat câteva sute de poze de prin lume sau de prin țară. Unele sunt cu gadgeturi, dar cele mai multe fotografii sunt în ipostaze de zi cu zi, fără mâncare și fără selfie-uri 🙂 Dar îmi place să fotografiez mașini, clădiri istorice sau nu, peisaje. Și îmi place fotografia macro, insecte, flori, animale mici….

   Urmăresc pe Instagram câteva sute de utilizatori. Cam același gen de fotografii, îmi plac mult pozele din Paris, din Barcelona, din Londra, din alte locații turistice. Îmi plac alte fotografii din natură și așa mai departe.

   Avantajul Instagram față de alte rețele sociale este că poți filtra pozele după hashtag-uri. De exemplu urmăresc fotografii cu tag-ul #Romania.

    

   Și da, vestea proastă este că Instagram a fost cumpărat de Facebook, pentru 1 miliard de dolari. Va fi integrat treptat în feed-ul de pe Facebook, va deveni o unealtă oarecare, nu o rețea specializată. Cred că achiziția a contribuit la „manelizarea” Instagram, dar e clar, sunt mai mulți utilizatori acum.

   #295548
   Stoian Ciprian

    Faina rau masina din fotografie, felicitari pentru poza! 🙂

   Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
   • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

   Forum Alte întrebări Ce este Instagram?