Forum Alte întrebări Ce este POGO, ce este pe tablete Samsung Galaxy

Etichetat: ,

 • Acest subiect este gol.
Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #339441
  Dan Dragomir
  Keymaster

   Ce este POGO sau ce este un POGO – caută lumea pe Google în draci în România. Dacă ești utilizator de tablete Samsung Galaxy, ai observat în prezentarea acestora și review-uri de tehnologie că includ un conenctor POGO. Am să detaliez mai jos ce este POGO și la ce este el folosit în viața de zi cu zi. Evident, nu explic aici ce este un pogo pentru rockeri și punkiști. Nici băț pogo nu avem pe un blog de tehnologie. Doar Pogo ce este pentru fanii Samsung.

   pogo ce este

   POGO ce este

   Tabletele Samsung care includ acest conector POGO se pot conecta la un dock compatibil, care permite încărcarea bateriei, dar și conectarea de alte accesorii. Nu știu exact dacă toți connectorii pin POGO sunt identici, este foarte posibil ca ei să fi evoluat în timp și accesoriile să se schimbe. Spun asta pentru că în cazul Samsung și dock-ul DEX a evoluat și nu a mai fost compatibil. Cablurile USB s-au schimbat. Toate tehnologiile se schimbă în timp.

   Am văzut conectorii POGO pe multe dispozitive Samsung, vă las mai jos câteva exemple:

   • Samsung Galaxy Tab Active 3;
   • Galaxy Tab S4;
   • Galaxy Tab S5e;
   • Galaxy Tab S6;
   • Tab S și Tab S Pro;
   • Galaxy Tab A (2018, 10.5)

   Am găsit în magazine și un stand POGO pentru dispozitive Samsung. Pui tableta acolo și se încarcă, stă fixă ca ecran de la latpop, conexiunea este mai bună. Apoi adaugi tastatură și scrii, pui un mouse pe Bluetooth și ai un computer adevărat. Chiar și fără aceste accesorii, poți folosi tableta pe dock pentru a vedea filme. Docking-ul de încărcare POGO pentru Galaxy Tab S5e și Galaxy Tab S6 oferă o experiență practică și mobilă. Designul vă permite să transportați docking-ul de încarcare POGO cu dumneavoastră oriunde.

   Ceea ce pot să vă spun cu siguranță acum este că dockul vechi POGO pentru Galaxy Tab S4 nu se potrivește cu Galaxy Tab S7 sau S7+. De asemenea, la ora actuală în magazine nu se găsește un dock POGO potrivit pentru noua generație de top de tablete Samsung. Totuși, modelele noi de tablete Galaxy Tab S7 au în continuare acest connector POGO pe spate.

   Există online de asemenea pasionați de electronică, au încescat să utilizeze conectorii POGO pentru alte aplicații. Se pare că doi dintre ei sunt utilizați strict pentru încărcarea bateriei tabletei, iar ceilalți doi ar putea fi utilizați pentru schimbarea volumului sunetului (+ și -). Desigur, nu există documentație online, iar oamenii au încercat de capul lor să lămurească situația. Pogo ce este.

   Sursa: Top căutări Youtube

  Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

  Forum Alte întrebări Ce este POGO, ce este pe tablete Samsung Galaxy