Samsung Galaxy Tab S7+ 5G pare să fie următoarea generație a tabletei Android realizate de compania sud-coreeană, care va fi lansată împreună cu Galaxy Note 20. Aduce o serie de îmbunătățiri la nivel de hardware și va avea de asemenea un S-Pen îmbunătățit.

Samsung Galaxy Tab S7 5G

Via: PhoneArena

Samsung Galaxy Tab S7 5G

Deși circulaseră multiple zvonuri privind un Tab S20 care să readucă tabletele la nivelul de performanță al seriei S20, totuși acest lucru nu s-a întâmplat. Din contră, Samsung a lansat S6 Lite, care vine în ajutorul celor creativi care caută un dispozitiv buget. Tocmai termin testele cu tableta Samsung și este una dintre cele mai bune. Versiunea de top este Tab S6 (cea din poză), care însă datorită dotărilor premium ajunge la un preț foarte mare. Peste 3.100 de lei la ora actuală.

Samsung Galaxy Tab S7+ 5G a primit prima sa certificare oficială, ceea ce înseamnă că face pași spre lansarea oficială. Numele de cod este Samsung SM-T976B. Certificarea oficială apare pe pagina WiFi Alliance, conform Sammobile. Are WiFi b/g/n/ac, dar și noul WiFi ax de ultimă generație. Altă veste bună este că ar fi prima tabletă cu Android disponibilă cu modem 5G. Evident, tableta vine cu Android 10 la momentul lansării.

Un document similar de la autoritatea telecom din China arată că display-ul Tab S7 Plus va fi de 12.4 inch, iar bateria integrată de 10.000 mAh, ceea ce ar face un adevărat monstru din tableta de următoare generație.

Versiunea Tab S6, care avea un ecran de 10,4 inch, integra o baterie de 7.040 mAh. Dar de asemenea avea tehnologie 4G, nu 5G. Este de asemenea posibil să existe mai multe ediții de Tab S7, dintre care una să fie de top, alta intermediară și una mai compactă, Samsung a mai avut astfel de inițiative.

Conform zvonurilor, lansarea Samsung Galaxy S7+ 5G va avea loc în august, alături de Note 20, noul Fold 2, precum și alte accesorii și gadgeturi noi. Revin cu detalii pe tema asta cum apar noutăți.