Am avut ocazia să filmez într-un studio pro o prezentare Huawei P10 Lite și P9 Lite 2017. Am discutat despre fiecare, le-am comparat puțin și am tras la final niște concluzii. Din păcate ei nu ne-au ajutat și cu montajul, așa că a ieșit cam așa…Puteți citi și testele separat, Huawei P10 Lite și respectiv Huawei P9 Lite 2017.

Telefoanele au aproximativ aceleași dotări și oferă o expereiență similară, diferențele fiind mai mult de design. P10 Lite este mai arătos și un pic mai bine dotat, dar performanțele rămân similare. P9 Lite 2017 este mai ieftin, cu mai mult plastic, ceva mai rotunjit, dar rămâne la fel de bun per-total. Prețul este însă în favoarea lui P9 Lite 2017, care diferă esențial de P9 Lite 2016. De asemenea este modelul care creează confuzie, pentru că în alte țări este vândut ca fiind P8 Lite 2017.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!