Sunt la evenimentul de lansare LG G6, iar telefonul a fost dezvăluit oficial, vă pot da de-acum toate detaliile despre el. Puteți vedea evenimentul live pe Facebook sau Youtube. Dacă aveți întrebări depre LG G6 puteți să lăsați un comentariu la acest articol și răspund cât de repede pot. Revin cu un articol privind experiența hands-on mai târziu.
Update: citește primele păreri LG G6 după review ->>

Lansarea are loc în afara MWC, la clubul Saint Jordi din Barcelona, unde sunt de obicei evenimente, conferințe sau concerte. Prezentatoarea evenimentului este Georgie Barrat, jurnalistă de tehnologie din Londra. Ea l-a invitat pe scenă pe șeful LG Electronics, Jo Seong Jin. El l-a adus pe scenă pe șeful diviziei mobile. “Competiția va fi pe usabilitate, de aceea am ascultat ceea ce cer clienții noștri”, spune el. Introducerea a fost scurtă, iar LG G6 este oficial acum.

Detaliile tehnice LG G6

LG a pus focus pe rezistență și durabilitate, este telefonul de încredere pe care toată lumea îl așteaptă. Vom avea ocazia să testăm modelul la final. Au ales un ecran mare, dar care stă comod în mână. Margini subțiri și în același timp rezistent la apă.

Se cam știau deja specificațiile LG G6, dar mai trec o dată prin ele. LG a ales pentru G6 un ecran de 5.7 inch cu rezoluția 2880×1440 de pixeli, format 18:9 sau altfel spus 2:1. Este inspirat de cinema, unde dimensiunea este importantă. Procesorul este Qualcomm Snapdragon 821 cu Adreno 530, cu 6GB de RAM, versiuni de 64 sau 128GB. Camera foto are senzor de 16 megpixeli și 12 megapixeli pentru camera frontală, ceva mai bine decât se știa.

Prețul LG G6 va fi de la 688 de euro. Revin cu detalii imediat ce aflu mai multe.

Cum spuneam, o să testez un pic LG G6 și revin cu primele impresii într-un articol separat. Cred că anul acesta LG G6 are mai multe șanse să concureze cu modelele de top ale competiției. Să vedem însă și la ce nivel de preț vine în România și ce oferte vor fi pentru el.