Vedem LG G6 duminică, în mod oficial. Acum sunt ultimele zvonuri, pe surse. Azi avem primele imagini “oficiale” cu LG G6, plus câteva detalii privind camera foto duală de pe spate, care are doi senzori de 13 megapieli. Se pare că au lucrat și la interfața camerei foto, pentru a permite realizarea de imagini mai bune decât anul trecut.

Credit foto: EVleaks

LG G6 a preluat noul trend de design cu marginile foarte subțiri și are astfel un display mai mare într-un body similar cu cel de anul anterior. Cunoaștem deja specificațiile tehnice LG G6, smartphone-ul are dotări bune, totul va depinde de nivelul de preț și de promovarea acestui model. Mai găsiți detalii și aici.

Mie personal mi-ar place ca cei de la LG să preia și marginile curbate de la ecranele Edge Samsung, sau să realizeze un ecran al lor care să realizeze similar. Dar LG și HTC susțin că ecranele curbate nu sunt importante, așa că telefonul rămâne cu un display plat, clasic. E drept că arată foarte bine cu margini subțiri. Cititorul de amprente este tot pe spate, sub cele două lentile ale camerei foto speciale.

LG G6 are un ecran cu format 2:1, iar camerele foto vor permite realizarea a două cadre perfect pătrate, pe formatul Instagram. De asemenea, veți putea face o poză în timp ce pe ecran apare cadrul realizat anterior. Asta pentru a surprinde cea mai bună versiune a cadrului, perfectă pentru a fi urcată apoi pe Instagram.

După cum vedeți nu este nimic nou sau revoluționar, se confirmă în general informațiile pe care le-am dat deja. De unde și ideea tot mai concretă că majoritatea dezvăluirilor provin de fapt chiar din companie. Mie personal îmi pare rău că noul LG G6 nu este compatibil cu mod-urile lansate de LG anul trecut odată cu cu G5. Ar fi fost un gest de continuitate să oferi compatibilitate.

Via