După ce săptămâna trecută vedeam noi imagini cu LG G6, au apărut deja și specificațiile tehnice, care sunt destul de bune. Se confirmă iar procesorul Snapdragon 821, dar nu mai văd asta ca pe o mare problemă. Oamenii folosesc încă și 820 și chiar Snapdragon 810 fără mari bătăi de cap.


Via: 9to5google

Specificații tehnice LG G6

Display: 5.7 inch cu format 18:9 și tehnologie Always-on
Procesor: Snapdragon 821
Memorie: 4GB RAM
Grafică: Adreno 530 GPU
Stocare: 32GB + slot de memorie
OS: Android 7.0 Nougat cu LG UX 6.0
Baterie: 3200 mAh

Pro și contra LG G6

Cei de la LG au vrut să lanseze terminalul în februarie, iar Snapdragon 835 nu era gata pentru lansare. Probabil duminica viitoare vedem oficial terminalul, iar eu am să fiu la eveniment să vă povestesc ce și cum. Snapragon 821 nu este cu mult mai slab, doar că o parte dintre tehnologii sunt la generația anterioară. Pe de altă parte, 821 nu are probleme tehnice, iar noul 835 ar putea avea probleme la lansare, cum a avut 810 la prima ediție.

În imagini au apărut mai multe detalii, va exista o variantă neagră și una argintie, ecranul are colțurile rotunjite, camera foto duală a rămas – să vedem cum va fi anul acesta. Mufa de căști 3.5 mm jack va rămâne și la generația a șasea, iar senzorul de amprente este tot pe spate. Probabil singura schimbare importantă este că LG G6 are bateria încorporată, fiind rezistent la apă nu mai puteți scoate bateria.

Puteți vedea mai jos interfața: