Nokia Asha 220 și Asha 230 sunt cele mai ieftine telefoane considerate “smart”.   Sunt pentru cei care abia acum renunta la telefonul mobil vechi sau pentru tarile africane unde modelele ieftine sunt singurele pe care utilizatorii și le permit.  Asha 220 are ca avantaj faptul  ca este protejat la umezeala și praf, prețul sau va fi de 29 de euro.  Asha 230 are ecran tactil,  iar pretul sau este 45 de euro.

image
Nokia Asha 220

Nokia Asha 220 are ecran color de 2,4 inch.

Nokia Asha 230 este cel mai ieftin touch-screen.  Ambele au platforma software Asha,  pentru care exista o serie de aplicații dezvoltate în ultimii ani.

Totusi,  se pare ca au luat decizia de a renunța la linia Asha sau mai bine zis au mutat focusul de la Asha,  unde Microsoft nu are aplicații,  la Android,  unde pot oferi servicii online.  Cred ca nivelul mediu vă fi cu acel Android customizat,  iar Asha rămâne doar pentru cele mai ieftine telefoane.

image
Nokia Asha 230

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!