Primesc tot mai multe accesorii de gaming la test, ceea ce este un lucru bun. Acum am pus mâna pe un mouse Genesis și pe mousepad-ul lor XXL. Prima impresie este bună, sunt accesorii buget, pentru cei care au cheltuit prea mult cu sistemul și încearcă să mai taie din costuri.

mouse si mousepad Genesis

Pro și contra

Avantaje:

  • preț foarte bun;
  • design special axat pe gaming;
  • protecție contra transpirației;
  • iluminare RGB;
  • conectivitate USB;

Dezavantaje:

ads
  • este cam ușor, ar putea dezavantaja pe unii;
  • mousepad-ul este mai degrabă îngust;

Detalii tehnice

Rezoluție: 8.000 dpi
Butoane: 7, programabile
Contacte: Huano, validate pentru 20 de milioane de apasari
Conectivitate: USB
Senzor: Optic (Pixart 3325)
Dimensiuni mouse: 120 x 43 x 66 mm
Dimensiuni mousepad: 300x800x4 mm
Greutate: 70 gr
Preț mouse: 170 de lei
Preț mousepad : este 120 de lei

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 1 Media: 5]

Acesorii de gaming ieftine

Până acum am testat două lucruri de la Genesis. O tastatură de gaming tot buget, Genesis Thor 300 RGB. Destul de ok, doar că nu este tastatura mecanică la care visează gamerii tineri, are un sunet diferit. Unii s-ar putea să aprecieze tocmai faptul că nu face click prea tare.

De asemenea, mi-am luat un scaun de gaming Genesis. S-a dovedit bun, nu perfect, dar destul de bun pentru birou. Acum am dat și peste mouse și mousepad, două accesorii ignorate, dar care în realitate sunt foarte importante.

Chiar dacă ai un sistem special pentru jocuri, până la urmă tot vei avea nevoie de tastatură bună. Trebuie să scrii, trebuie să trimiți mesaje, să faci diverse lucrări, documente, teste online și așa mai departe. Iar mouse-ul este esențial pentru control. Însă chiar și dacă amebele sunt bune, contează enorm poziția mâinilor pe masă. Dacă mâinile nu stau comod, pierzi tot zen-ul.

După părerea mea, mousepad-ul trebuie să fie mai lat. Astfel poți să poțiționezi corect mâinile, dar mouse-ul să stea pe material, nu pe lângă. Cu Genesis Boron 500 XXL RGB trebuie să ții cotul pe masă, e posibil să te doară în timp. Da, ai iluminare, te transpune în atmosfera de joc, este comod de utilizat. Însă eu prefer să țin și cotul pe moale.

Genesis Krypton 550 este un mouse ok. Este comod, plăcut la atingere, protejat de transpirație. Este destul de rapid și precis. Nu am avut probleme cu el. Însă, citiți și comentariile de pe eMAG înainte de o achiziție.

Concluzii

Deocamdată am testat doar accesorii ieftine de la Genesis. Tastatura este ok, dar nu are click-ul exact ca tastaturile de gaming dorite de pasionați. Mouse-ul este comod, dar foarte ușor și se spune că are probleme de fiabilitate în timp. Iar mousepad-ul pare cam îngust pentru set-up-ul meu. Este bun, are iluminare RGB, dar formatul mi s-a părut un pic ciudat.

Galerie foto