Am văzut la IFA primul notebook de gaming cu ecran curbat din lume: Acer Predator 21X. De fapt, este mai degrabă un desktop deghizat, are peste 8 kilograme și poate suporta două plăci grafice Geforce 1080 în SLI. Aveți video la final.

0009

Acer Predator 21X aduce cea mai nouă generație de procesoare Intel Core 7, și are 5 ventilatoare și 8 heatpipes pentru răcire. Puterea de procesare permite acestui laptop să ruleze aplicații VR fără probleme. Ecranul are diagonala de 21 de inch (!), cu rezoluție 2560×1080 pixeli. Integrează tehnologia Nvidia G-SYNC și are un sistem de sunet SoundPound 4.2+ (4 boxe și 2 subwoofere) cu sunet Dolby.

Acer Predator 21X dispune de tastatură mecanică cu switch-uri Cherry MX și setări personalizate pentru iluminare RGB pentru fiecare tastă în parte. Mie și tastatura mi s-a părut identică cu cea de desktop, cu tot setul complet de butoane, iar tasatura numerică poate fi întoarsă și transformată în touchpad pentru doritori.

ads

Bun, pînă aici putem spune că este laptop de gaming. Dar, pentru funcționa are nevoie de două surse de curent, așa că probabil consumă serios energie. Are cinci sloturi pentru hard-discuri, puteți crea un adevărat server.

Laptopul are ca noutate tehnologia de tracking Tobii, care permite jucătorilor de Counter Strike să pună ținta pe un rival doar cu privirea, nu mai miști nimic din mouse.

Conform Cnet, prețul Acer Predator 21X va fi de aproximativ 5.000 de dolari.

VideoGalerie foto