Am fost la evenimentul local de prezentare al televizoarelor Samsung Neo QLED 2022. Mă rog, nu chiar eveniment, ci prezentări individuale. Eu am nimerit cu Radu și după noi au fost cei de la Cavaleria. Azi am văzut că a fost și Marius.


Vedeta este 8K

Vedeta prezentării a fost Samsung 75QN900B, modelul 8K din 2022 (foto sus). Modelele noi sigură o conectivitate mai bună pentru mai multe dispozitive. Profitând de LED-urile Quantum Mini și de procesorul Neural Quantum 8K de ultimă generație, televizoarele Samsung Neo QLED 8K 2022 vin cu procesare AI extinsă. Face o mapare mai precisă a contrastului pe 14 biți, precum și upscaling inteligent bazat pe AI. Noul Smart Hub de la Samsung oferă utilizatorilor o interfață de utilizare redefinită.

Televizorul este mai subțire și are marginile aproape invizibile. Sunetul Dolby Atmos a fost integrat complet în televizor. Desigur, noi am făcut demo cu un soundbar premium, este o experiență apropiată de IMAX.

Modelul 4K, ideal pentru gaming

Am văzut spre comparație și modelul 4K. Samsung 65QN95A este cel puțin la fel de bine dotat. Are opțiuni multiple de conectare, patru mufe HDMI 2.1, gaming Motion Xcelerator Turbo Pro 4K 144Hz, Super Ultrawide GameView și Game Bar, transformând experiența de gaming într-una mai dinamică și mai ușor accesibilă. Sunt singurele televizoare care pot susține rate de refresh de 144 de hertzi, pentru un gaming fără întârziere.

Alături de el a fost prezentat un soundbar ultra-subțire care arată mai bine decât modelul premium de la televizorul 8K.

Televizoare de lifestyle

Am văzut ieri două dintre modelele lifestyle. The Frame care imită un tablou dintr-o galerie de artă. Are un nou ecran mat, mai plăcut. Rame subțiri și un suport premium. Plus The Serif, care pare să fie o operă de artă, cu rama sa specializată și opțiuni de personalizare avansate. Eu înclin mai mult spre Frame, dar cred că oamenii cu bani vor prefera un televizor care nu trebuie lipit pe perete, ci are un aspect special.

Gama de televizoare Samsung Lifestyle vine echipată cu cele mai noi tehnologii și funcții inteligente pentru a optimiza experiența de utilizare. Funcțiile și aplicațiile, precum modul EyeComfort și Smart Calibration, au fost concepute pentru a oferi una dintre cele mai confortabile și precise experiențe de vizionare, pliate perfect pe stilul de viață și nevoile de zi cu zi ale utilizatorilor, în timp ce noile accesorii oferă într-un mod unic, ecrane de start personalizate.