God of War: Ascension – joc exclusiv pentru Playstation 3 – se lansează sâmbătă, pe 23 martie în Media Galaxy din Mall Vitan, de la ora 11. Sper că ne vedem acolo 🙂 Pe lângă evenimentul de lansare, vom avea parte și de o tombolă cu premii interesante, un concurs de gaming – evident un quiz – precum și alte surprize și bonusuri.

God of War Ascension
God of War Ascension

God of War

God of War, lansat prima oară în 2005, prezintă povestea lui Kratos, un soldat spartan trimis în misiune să găsească cutia Pandorei și să-l învingă pe zeul războiului, Ares. Povestea continuă apoi pe baza Legendelor Olimpului cu diverse peripeții. Grafica și acțiunea jocului crește și se îmbunătățește cu fiecare ediție. După lansarea din 2005 și versiunea God of War 2 pentru Playstation 2 în 2007 urmează o serie de ediții mobile, una pentru telefoane în 2007 și una pentru PSP în 2008. A treia ediție pentru console vine în 2010 – God of War 3 pentru PS3 – părea punctul final al trilogiei, însă apoi a venit și noua ediție PSP – Ghost of Sparta. Iar acum avem parte de o nouă răsturnare de situație.

God of War: Ascension spune povestea care stă la bază întregii serii God of War. Este perioada de început a lui Kratos, pe când era doar omul care l-a trădat pe Ares și care este osândit la suferințe eterne. Fanii jocului care așteptau o continuare a acțiunii s-au simțit oarecum trădați de aceasă abordare, dar eu zic că e interesant de aflat cum a început „legenda lui Kratos”. Jocul aduce un nou sistem de luptă, noi puzzle-uri, dar și noi oponenți pentru eroul dotat în continuare cu blade-urile sale, legendarele Blades of Chaos. Evident, noua versiune are componentă multiplayer pe care o puteți testa la evenimentul de lansare.

God of War Ascension - Kratos
God of War Ascension – Kratos

Sâmbătă în Media Galaxy Mall Vitan vor fi amenjanate zone de gaming, unde fanii jocului se vor putea juca pe 2 console în mod single player și pe alte două în modul multiplayer.

Se vor putea câștiga tricouri, postere, brelocuri dar și ediții speciale ale celui mai nou joc din seria God of War- Ascension (în limita stocului disponibil).

La tombola unde participă toți cei prezenți vor fi extrași 3 câștigători:
+ Premiul I – 1 consolă Ps3 GOW 500 GB + GOD OF WAR Ascension;
+ Premiul II – Un joc Gow A collectors edition;
+ Premiul III – Un joc Gow A Special Edition;

Jocul se poate comanda în 2 variante: Retail și Special Edition PS3 pe www.mediagalaxy.ro și este disponibil deja și în magazinele Media Galaxy.

Vă aștept la evenimentul de lansare “God of War Ascension Day” – sâmbătă 23 martie, la orele 11:00, în Media Galaxy Mall Vitan.

God of War : Kratos
God of War : Kratos