Asus G73 este un laptop dotat pentru jocuri, dar și pentru a oferi maximum de putere pentru orice activitate multimedia – filme, editare foto sau video. Înlocuiește cea mai mare parte din atuurile unui desktop și este în același timp portabil și un gadget care arată excelent. Pentru a fi 100% în pas cu trendurile, include chiar și tehnologie 3D. Am văzut câteva filmulețe 3D pe el, dar cred că jocurile 3D vor face deliciul publicului. Iar design-ul este unul dintre marile lui atuuri.

Acest articol face parte din Blogwars Warm-up, iar cititorii care votează articolul pot câștiga un netbook Asus din seria Karim Rashid. Aflați cum după ce citiți tot articolul și ceea ce a scris Bogdan Petre.

Asus G73JW

Asus G73JW

Eu am testat deja modelul Asus G73JW, acum revin doar cu ideile principale privind atuurile lui. Sunt un tip practic, convins că laptopul cu procesor slab și fără placă video este cel mai frustrant lucru care i se poate întâmpla unui pasionat de IT. De-aceea consider că Asus G73JW este perfect și pentru jocuri, dar este și laptopul perfect pentru luat la birou. Îți faci treaba foarte ușor cu el, totul merge rapid, mai ales cu Windows 7, iar ecranul LCD de 17,3 inchi, Full HD, îți asigură o vizionare perfectă pentru orice ai face. Crede-mă că și Word sau PowerPoint merg mult mai bine pe un G73. Să nu mai zic de lucrul cu aplicații complexe, fișiere de mari dimensiuni, editarea video sau orice altă chestie care în mod normal se traduce printr-o experiență frustrantă pe un PC.

Asus G73JW

Pentru jocuri

Personal am testat o versiune Asus G73JW cu procesor quad-core, Intel Core i7, plus 12GB de RAM DDR3, placa video excelentă Nvidia GTX 460M – pe arhitectură Fermi, DirectX11 și Open GL4.0. De asemenea, avea două HDD-uri de 500 GB fiecare (7.200 rpm). Am testat câteva jocuri, am văzut un film Full HD, experiențele sunt excelente. Nici vorbă de pauze, sacadări, imagini în ceață… Practic are cele mai bune dotări tehnice la ora actuală, ecran mare și design la un preț mai mult decât bun. Unele branduri încă vând laptopuri mediocre la banii ăștia.

Pentru un gamer cu adevărat pasionat nu este important doar să aibă acasă cel mai bun desktop tunat din câte există. Pentru un pasionat adevărat este important să acceseze jocul atunci când este nevoie de el (raid!), chiar dacă este pe drum. Un Asus G73JW nu este un sistem ultra-portabil. Dar îl poți avea la îndemână dacă tu călătorești, în mașină, în tren. Bănuiesc că e cam incomod în autobuz :-). Plus că ai sistemul de gaming în vacanță, în delegație… Nu iei desktop-ul și cablurile după tine de fiecare dată.

Asus G73Jw

Pentru muncă

Asus G73Jw este mai rapid decât orice sistem office obișnuit. Iar viteza înseamnă productivitate. Poți face mai multe lucruri rapid, simultan, fără blocaje și bătăi de cap. Dacă lucrezi cu diverse prezentări grafice sau faci editări foto, video, care consumă timp și epuizează procesorul actual, Asus G73Jw este perfect pentru tine. E bun pentru că îți faci treaba mai rapid și mai bine, iar la final ai parte și de divertisment, atunci când sarcinile sunt terminate și meriți un bonus. Un joc, un film, ceva 3D. Dacă există un laptop care să îmbine perfect divertismentul și munca, atunci este Asus G73Jw.

Asus G73Jw

Concurs

Ce trebuie să faci? Citești acest articol și pe cel scris de Bogdan Petre. Te hotărăști care este mai bun – al meu – și apoi îl votezi pe site-ul Blogwars. Mulțumesc!
Ce poți să câștigi? Un netbook Asus Eee PC din seria Karim Rashid.

Votarea este deschisă pînă pe 15 aprilie, ora 24-00. Ulterior vom anunța cel mai votat articol și câștigătorul unui netbook Asus.
Galerie foto cu poze Asus G73JW:
[nggallery id=131]