Oricât ar fi de seducătoare laptopurile, cu designul lor compact și portabilitatea excelentă, un desktop este întotdeauna o alternativă solidă pentru executarea sarcinilor zilnice, dovedindu-se la fel de util și pentru activități productive, dar și pentru divertisment. De aceea, este mai mult decât binevenit la casa și biroul omului.

ASUS S500SC

Modelul la care m-am oprit azi este echipat cu un procesor din familia Rocket Lake, Intel Core i5-11400, cu o frecvență de tact care poate atinge valoarea de 4.40 GHz. Este acompaniat de 8 GB de RAM DDR4 și un SSD suficient de generos de 512 GB, vine cu unitate DVD-RW, dispune de grafică Intel UHD Graphics 730 și rulează Windows 11 Pro.

Productivitate în spațiu restrâns

Cu procesorul său de ultimă generație, grafica robustă și memoria DDR4, ASUS S500SC este PC-ul pentru întreaga familie, care maximizează performanța într-un spațiu minim, oferindu-ți posibilitatea de a face față sarcinilor zilnice din casa ta. Spațiul de stocare oferit implicit, pe un SSD de 512 GB, este suficient pentru fișierele, fotografiile și bibliotecile multimedia, dar nimic nu te împiedică să-l sporești, ceea ce sunt aproape siguri că vei face.

În timp ce designul termic avansat și tehnologia AI Noise-Cancelling sunt menite să-ți sporească productivitatea, S500SC se mândrește, de asemenea, cu o calitate remarcabilă a construcției, atât la interior, cât și la exterior. Carcasa compactă ocupă un spațiu minim pe birou. Iar greutatea de 5,5 kg îl face ușor de transportat, la nevoie.

ASUS S500SC

Performanțe optime pentru orice sarcină

De la sarcinile de calcul zilnice, cum ar fi scrierea de rapoarte sau navigarea pe internet, până la vizionarea de videoclipuri sau jocurile pentru copii – S500SC le face pe toate la fel de bine. Procesorul său Intel Core de ultimă generație și memoria de mare viteză asigură o performanță rapidă și reactivă, în timp ce procesorul grafic integrat Intel UHD Graphics 730 îmbunătățește imaginile pentru fotografii și videoclipuri incredibil de realiste și poate oferi chiar și gaming fără prea mari pretenții dar suficient destul de multe jocuri populare.
Dacă te interesează în mod special jocurile, poți opta pentru o configurație care integrează o placă grafică discretă care poate urca în gamă până la o NVIDIA GeForce GT 1030. Dar și dacă îți vei lua un sistem cu procesor grafic integrat, atunci când este timpul să te relaxezi alături de familie, privind fotografii vechi sau vizionând filme 4K UHD, S500SC oferă o experiență de divertisment de înaltă calitate și de înaltă performanță.

Design potrivit oriunde, fără compromisuri

Caracterul compact și robust al designului, îl face pe S500SC un sistem desktop potrivit pentru orice loc din casa ta. Economisirea spațiului nu a fost niciodată mai ușoară – și nici păstrarea computerului tău curat și pregătit pentru viitor. De la un design termic avansat și până la sursa de alimentare, S500SC oferă experiențe mai sigure și mai fluide pentru calculul și plăcerile digitale de zi cu zi.

Pentru a asigura o performanță stabilă într-o carcasă atât de compactă, S500SC folosește un sistem inovator de răcire, cu mai multe canale. Acesta cuprinde camere de aer dedicate, izolate, care permit canale independente de ventilație a căldurii pentru principalii generatori termici ai PC-ului: CPU-ul, GPU-ul și sursa de alimentare. S500SC vine, de asemenea, cu aplicația exclusivă MyASUS pentru a optimiza funcționarea ventilatoarelor CPU-ului și cele din carcasă, administrând în mod automat vitezele și oprind complet ventilatoarele atunci când este posibil. În acest fel, sistemul atinge un echilibru perfect între performanțele maxime și zgomotul minim.

ASUS S500SC

Alimentare de top

S500SC dispune de o sursă de alimentare de înaltă eficiență, certificată 80 PLUS Platinum. Proiectată cu condensatori de top pentru o durabilitate maximă, sursa îi permite lui S500SC să furnizeze energie la o eficiență de până la 92%, rezultatul fiind mai puțină căldură generată și costuri de funcționare mai mici pe termen lung. Toate PC-urile ASUS utilizează în plăcile de bază condensatori solizi 100%, de nivel Enterprise. Acești condensatori sunt capabili să reziste la temperaturi extreme, asigurând performanțe fluide și stabile, chiar și după multe ore de utilizare.

Sunet inteligent

Tehnologia audio de anulare a zgomotului asistată de AI ridică la un nivel superior experiența în videoconferințe. Tehnologia de anulare a zgomotului utilizează tehnici sofisticate de învățare automată. De asemenea, este inclusă atât o funcție de filtrare a zgomotul din jurul difuzorului, cât și o funcție de eliminare a zgomotul de la persoana de la celălalt capăt al conversației.

Conectivitate completă

Cu un total de opt porturi USB, S500SC facilitează încărcarea și transferul de fișiere sau conectarea la dispozitive externe. Patru porturi montate în partea din față și un cititor de carduri SD opțional îți permit să conectezi și mai convenabil unitățile externe, camerele foto sau dispozitivele mobile fără a fi nevoie să te întinzi pentru a ajunge în spatele PC-ului.
Sistemul oferă o conectivitate bogată, care include un port VGA, doi conectori PS2, un port audio Line-în, un port HDMI 1.4, un port serial, conector LAN RJ-45, o intrare pentru microfon, două porturi USB 2.0 și alte două USB 3.2 Gen 1 Type-A, precum și o ieșire pentru căști.

Construit să reziste

, pentru a se asigura compatibilitatea perfectă cu standardele exigente ale ASUS, care le depășesc pe cele stabilite de alți producători. Așa că poți fi sigur că noul tău PC poate face față cu brio temperaturilor extreme și loviturilor din timpul transportului, precum și oricăror solicitări intense, indiferent ce vei face cu el.