Mercedes-Benz Clasa A – mașina pe care eu am testat-o în Slovenia, ajunge și în România din 15 septembrie, la un preț de la 19.900 de euro (+TVA). Între timp eu am testat și clasa C, revin cu o poveste pe tema asta. Clasa A a evoluat în bine, are un design mai agresiv, motoare puternice și eficiente, iar calitatea interiorului e foarte bună.

Mercedes-Benz Clasa A
Mercedes-Benz Clasa A

Varianta de bază este un A180 BlueEfficiency, care e și economic pe deasupra. Eu aș recomanda un A220 ca să simți plăcerea de a conduce. Plus o echipare comfort. Sigur, cea perfectă este AMG, dacă aveți buget pentru asta.

Sunt trei linii de echipare, “Urban”, “Style”, “AMG Sport”, precum şi a trei pachete de design: “Night”, “Exclusive” şi “AMG Exclusive”. Pe lista cu dotări opţionale se găsesc dotări preluate de la modelele Mercedes-Benz din clasele superioare. Motoarele sunt Euro 6, standard care va deveni obligatoriu abia în 2015.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Mercedes-Benz Clasa A este lansat în România printr-o serie de evenimente speciale în cadrul Roadshow-ului “Pulsul unei noi generaţii”, între 15 septembrie-16 octombrie 2012. Mercedes-Benz România a pregătit un program de lansări locale în cinci oraşe principale (Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Bucureşti şi Constanţa).

În fiecare oraș menționat, între orele 10:00 – 19:00, organizatorii pun la dispoziţia participanţilor un program complet: sesiuni de test-drive, prezentări de produs, consultanţă tehnică din partea reprezentanţilor de la centrele autorizate Mercedes-Benz, dar şi acţiuni de divertisment (sesiuni foto inedite, artă graffiti, loc de joacă pentru copii).

înscrierea se face pe site-ul www.mercedes-benz.ro/NoulA sau direct la standul Mercedes-Benz amplasat în aceste orașe.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.