Honda S2000, prezentată în cadrul evenimentului de ieri organizat pentru bloggeri, a fost una dintre vedetele prezentării. Sigur, nu este o mașină de oraș, deși pe unii pasionați de mașini i-aș vedea în stare să scoată o astfel de mașină pe Dorobanți, să parcheze în fața restaurantului.
Din păcate nu am condus-o 🙂 Dar am făcut și un film scurt de prezentare.

Honda S2000

Honda S2000

Honda S2000 este un roadster proiectat acum zece ani, dar îmi plac multe din mașinile clasice, au linii mult mai interesante decât noile jucării lansate astăzi. De altfel, marii jucători din industrie cam păstrează liniile clasice în design. Nu știu exact din ce an era mașina celor de la Honda Carpati, am înțeles că s-au produs aceste modele din 2000 pînă în 2009. De asemenea știu că tunningul este făcut în Italia.

Honda S2000

Și alte poze cu mașina, mai jos:
[nggallery id=153]

Video (Youtube):

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !