Am condus în Siemens Race un Renault Fluence și un Scenic și pot să vă scriu câteva impresii după o săptămână de condus. Scenic mi-a plăcut foarte mult, dar era normal, eu având o mașină din aceeași clasă. Fluence mi s-a părut foarte echilibrată, chiar o alegere bună din toate punctele de vedere. Nu este o limuzină, dar nici nu te simți ca în mașinile mai ieftine, are clasă și e foarte fiabilă. Scenic chiar a fost de nota 10, dar este o mașină de familie, mai scumpă. 

Renault Fluence
Renault Fluence

Am condus o versiune Fluence 1.5 dci, diesel, nu sunt ferm convins de dotări dar cred că era Techno pentru că avea toate tehnologiile din lume – GPS TomTom cu ecran mare și telecomandă de control, handsfree cu Bluetooth și poți rula muzica de pe telefon – sistem de sunet foarte ok. Consumul a fost foarte decent, am făcut cam 500 de kilometri cu jumătate de rezervor, chiar dacă n-am urmărit foarte exact. Ar veni vreo 6 litri la suta de kilometri. Scenic-ul avea o medie de 6.6 litri la 100km.

Trebuie să notez suspensiile, mult mai bune ca la Opel, motorul silențios, faptul că nu scârția nimic prin mașină. Scanul a fost comod și ușor de reglat, singura problemă fiind că loveam cu genunchiul drept de panoul central de comandă, chestie nu tocmai ok. Mult mai mult spațiu la Scenic și o poziție mult mai bună pentru șofer, scaun mai comod.

Am admirat de la distanță Renault Megane Olympic, care este la ofertă acum. Cred că este o mașină foarte ok și are un preț accesibil. Arată chiar bine.

 

Galerie foto

 

[nggallery id=369]

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !