Sunt câteva modele care pentru mine vor rămâne totdeauna în top. Una din ele este și Mustang, am avut ocazia să admir mai multe modele la Romanian Tuning Days, la Romexpo. Unul special, cu tehnologie Sony Xplod, altele două prin expoziție, la fel de interesante. Poate vine și la teste 😛

Mai erau și alte modele Ford, de asemenea de nota zece. Dar nu numai.

Mustang Sony
Mustang Sony

Sony Xplod este un concept unic, are o putere de sunet de 2.500W prin 8 amplificatoare, plus 2.240W putere a celor 4 difuzoare şi 5 subwoofere, rezultatul unei investiţii de 600 de ore (echipa audio), respectiv 50 de ore (echipa de tuning). Costă vreo 30,000 de euro doar echipamentele.

Ford Mustang Sony Xplod dispune de elemente de tuning 3D Carbon USA, sistem de eşapament Akrapovik, portiere Lambo şi jante de 19 inci Baracuda Racing Wheels. Dotarea maşinii mai cuprinde 12 monitoare LCD, o unitate centrală 2 DIN cu navigaţie şi unităţi centrale cu conexiuni iPod şi Bluetooth.

Mustang Sony
Mustang Sony

Maşina demo va fi expusă în standul Falcon Electronics, din cadrul Romanian Tuning Days, Romexpo, Bucureşti, alături de alte echipamente auto Sony de ultimă generaţie.

Mustang Sony
Mustang Sony

Un alt Mustang este ascuns undeva după un stâlp, deși mașina e genială.

Ford Mustang
Ford Mustang

Cel mai tare Mustang era însă la etaj. Asa da mașină.

Ford Mustang
Ford Mustang

Galerie foto

[nggallery id=185]