Ca în fiecare an Orange se implică în campania de Black Friday. Ce înseamnă asta? Vor fi produse și servicii interesante la reduceri importante. Puteți vedea deja ofertele direct pe site-ul oficial Orange, pentru că a început campania. Pentru cei mai curioși din fire, eu am să vă dau câteva exemple de oferte de neratat.
Reducerile și ofertele speciale vor ține toată luna. Nu mai pierdeți vremea, mergeți și verificați prețurile pe orange.ro.


Pe lângă telefoane, anul acesta sunt la ofertă specială și serviciile de internet fix și TV, abonamente de telefonie mobilă, dar și accesoriile și celelalte dispozitive din magazinul online Orange. Anul acesta am avut ocazia să testez rețeaua 5G și 5G+ Orange și pot să confirm că oferă cea mai rapidă rețea. Acoperirea este de asemenea extinsă în țară. Vă recomand să urmăriți și YOXO pentru eventualele oferte speciale. Se pot câștiga și vouchere de reducere aici.

Telefoane la ofertă cu ocazia Black Friday la Orange

De cum am intrat azi pe site, am remarcat că iPhone 14 este redus la 2.840 de lei, iar prețul lui în magazinele retail este de aproape 4.000 de lei. De asemenea, au acum la reducere Honor Magic 4 Pro, doar 2.784 lei la Orange, iar el se găsește în continuare în retail la prețuri peste 4.500 de lei.

Alte trei telefoane foarte populare sunt reduse de Black Friday. Cel mai cunoscut este Redmi Note 12 Pro cu o reducere record de 175 euro. Un telefon Xiaomi care oferă toate funcțiile de care ai nevoie, la un nivel de preț bun. Are un ecran de foarte bună calitate, la fel și camerele foto, peste medie, mai exact sunt neașteptat de bune la acest nivel de preț. Da, procesorul este de nivel midrange, însă se descurcă în majoritatea aplicațiilor și jocurilor și are o experiență de utilizare plăcută. Contribuie memoria rapidă și stocarea de bună calitate. Bateria de 5000 mAh se încarcă cu viteză mare la 67W.

Foarte căutat este și Samsung Galaxy A34, un model echilibrat cu dotări bune și preț bun. Este un telefon premium, solid cu rezistență la apă și la praf, care se mișcă foarte bine fără lag, are autonomie foarte bună, iar camera foto s-a descurcat excelent în teste. El este disponibil la un preț foarte bun, iar acum are o reducere de 150 de euro.

Ultimul, dar nu cel din urmă, Honor 90 este și el la ofertă specială (- 150 euro). Este un terminal midrange cu tot ce ai nevoie pentru o experiență completă. Poate să înlocuiască cu succes orice terminal premium, iar bugetul familiei este salvat. Are un procesor mai bun decât celelalte două, plus camerele foto Honor, cam peste competiție. Vine cu 12GB de RAM și 512GB de stocare, deci merită cumpărat. Iar bateria de mari dimensiuni se încarcă rapid cu 66W.

În shop-ul online Orange, cu ocazia Black Friday sunt reduceri de 50% la abonamentele mobile. După părerea mea, merită și cel 9 euro, redus acum la 4,5 euro pe lună. Este cel de bază, fără roaming. Dar este genial pentru copii sau pentru cei în vârstă care nu petrec multe vacanțe peste hotare. Dacă totuși călătoriți, se găsește și abonamentul Smart Plus 15, cu doar 7,5 euro pe lună, care include și roaming.

Un pachet Orange Love este și el la ofertă excelentă. Include Fibră 500 (practic 480 Mbps), plus televiziune cu 134 de canale, totul la 26 de lei pe lună. Și ca să fie și mai atractiv, primele șase luni sunt absolut gratuite. Am văzut reduceri și la accesorii mobile, la huse și folii de protecție, dispozitivele IoT, dar și gaming sau televizoare. Da, este un PS5 Digital Edition la preț bun (ediția God of War). Merge menționat și un televizor Samsung disponibil acum la 2.324 lei.

Pe lângă ofertele foarte bune, trebuie menționate punctele Orange Thank You, care valorează de trei ori mai mult dacă le folosiți la comenzi care conțin un telefon cumpărat împreună cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni. Punctele și ele pot fi folosite pentru a obține extra-reduceri. Transportul este gratuit pentru toate comenzile realizate online.

Orange Black Friday

(!) Acest articol face parte dintr-o campanie de comunicare Orange.