Nu am ajuns nici de data asta la Bloggers Lan Party, dar evenimentul a crescut de la prima ediție și parcă văd că va ajunge una din reuniunile foarte populare din “calendarul blogosferei”. În cele trei ediții de pînă acum au participat 52 de bloggeri, s-au jucat 7 titluri (Counter Strike, Quake 2, Call of Duty sau World of Tanks), în total 34 de ore de gaming. S-au dat premii de 11.000 de euro, iar sponsorii au fost nume importante din IT&C.

Bloggers Lan Party

Dacă pînă acum evenimentul a fost destinat exclusiv bloggerilor, de la editiile viitoare va fi accesibil și pentru cititorii pasionați de gaming. O să revin eu cu detalii, următoarea ediție ar trebui să fie în octombrie.

Partenerul evenimentului este Romtelecom. Printre sponsori s-au mai numărat Asus, Nvidia, Toshiba, Roccat, dar si EvoMag, PC Garage sau Maguay.

Povești găsiți la Radu sau Toma. Pagina de FB este aici.

Video

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !