Unii ați văzut, alții nu: am început un newsletter pe Substack. Practic este o nouă interfață pentru rubrica de știri pe scurt. Rubrica rămâne pe blog, doar că rămăsese cumva de trei ani pe loc. Aceeași abonați. Acum situația s-a schimbat un pic.

stiri pe scurt

În primele două săptămâni, pe Substack audiența s-a triplat. Și continuă să crească.

Pe contul de știri am să trimit sumarul zilei, ce merită citit dimineață la cafea sau în pauza de prânz. Uneori povestesc întâmplări personale, unele care poate nu merg pe blog. Alteori am să promovez articole, clipuri video pe care le fac și altele.

Abonații de la newsletter-ul actual vor primi în continuare articolele de pe blog. Și asta include și rubrica de știri pe scurt, doar că vă ajunge a doua zi, cam la 24 de ore după publicare. Așa că, dacă vă pasionează știrile, puteți primi mai rapid, vă recomand un abonament și pe Substack.

Planul este să trimit uneori și “breaking news” când am informații care contează. Iar apoi să dezvolt și o rubrică pentru abonați, unde să dezvolt conținut special pentru cei interesați de anumite teme. În general tot despre tehnologii, inovații, companii start-up și altele asemenea.

Am gândit și o variantă de divertisment, cu conținut mai interesant, care să vă facă mai plăcut timpul liber. Cum zice francezul, the sky is the limit.

Mulțumesc tuturor pentru atenția acordată și sper să nu vă dezamăgesc.