Prima oară când am mers în tabăra social media Biz SMS Camp, pe vremea când țineam și prezentări, nu am crezut două lucruri. Întâi, nu am crezut că evenimentul va continua în fiecare an.

social-media-snow-camp

Fusesem la “N” evenimente, fie de media, fie de massmedia, fie de social media, care nu s-au mai repetat anul următor. În al doilea rând, nu credem că acolo se va construi așa comunitate. Că un astfel de grup poate avea atâta coeziune, chiar dacă cu mulți ne vedem fix de două ori pe an, în tabăra din vară și în cea din iarnă. Că vom cunoaște oameni atât de interesanți din punct de vedere profesional, cât și personal.

Biz SMS Camp este aproape singurul eveniment la care aveți ocazia să cunoașteți specialiști social media și online – oameni din agenții, din companii, dar și bloggeri – puteți să urmăriți prezentările lor, dar și să interacționați cu ei, să obțineți sfaturi și informații. Este în primul rând o tabără, chiar dacă învățăm mult și avem și exerciții practice foarte apreciate. Nu de puține ori s-au scris aici campanii care ulterior au fost puse în practică de companii.

Mai multe detalii despre tabăra de iarnă și program găsiți aici.
Dacă știți deja despre ce e vorba, mergeți la înregistrare.