Caterpillar a prezentat la Mobile World Congress 2014 două telefoane rezistente, un model cu butoane, B100 și un terminal smartphone, B15. Nu sunt noi, dar produsele sunt dedicate celor din construcții, șantiere, fabrici și uzine… Vă doriți un smartphone rezistent? Uitați de prostii și alegeți un model care poate să cadă bine de tot și rezistă.

Cat B15 smartphone
Cat B15 smartphone

Prima oară îmi căzuseră ochii pe B100, mi s-a părut distractiv prima oară că mai face cineva telefoane cu butoanele în stil clasic. Dar cei de la stand mi-au observat mirarea și mi-au arătat că au și device cu touch…

Cat B100
Cat B100

Nu numai că rezită la căderi sau lovituri, dar este și rezistent la apă și au o tehnologie touch specială pentru “degete ude”.

Unboxing Note 10+ Apasă play:

În rest telefoanele nu sunt nemaipomenite, B15 are ecran de 4 inch și procesor dual-core, Android 4.1.

B100 este făcut pentru medii industriale, are un speaker de mare putere și de asemenea microfonul său nu preia zgomotele externe, doar vocea.

Galerie foto

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!