Cat S42: smartphone care rezistă la dezinfectant

Cat S42 a fost lansat oficial la prețul de 249 euro, este un telefon pe care îl poți igieniza oricând ai nevoie. Grupul Bullitt, deținătorul licenței globale pentru telefoanele Cat, lansează încă un smartphone robust, proiectat pentru fiabilitate, care poate fi spălat în mod repetat cu substanțe dezinfectante, dovedindu-și utilitatea mai ales în contextul actual.

Telefoanele rezistente Cat sunt oficial în România

Am fost astăzi la lansarea oficială a telefoanelor rezistente Cat în România și au promis că o să le vedem și la test în curând. Modelele-vedetă sunt cele două pe care eu le-am văzut la IFA Berlin, Cat S41 și Cat S31, plus tableta rezistentă T20.

Dorel îi inspiră pe cei de la Allview

Sincer, Dorel a fost cel mai amuzant proiect românesc din zona smartphone, chiar dacă nu au auzit practic pe nimeni să fi cumpărat așa ceva. Dar, iată, Dorel a devenit model: cei de la Allview lansează două telefoane rezistente.

Dell Latitude 12 Rugged – tableta rezistentă – review

Am testat tableta Dell Latitude 12 Rugged, un produs rezistent pentru angajații care lucrează în medii dificile, de la fabrici și uzine pînă la depozite sau chiar pe teren în condiții extreme. Este un produs nișat, dedicat companiilor care nu vor să cheltuie mult schimbând mereu sistemele pe care lucrează oamenii. Rezistă la căderi, la […]

Extreme Smartphone X-Tel 9500 V2 vine în România

Extreme Smartphone X-Tel 9500 V2, unul dintre cele mai rezistente modele smartphone disponibile la ora actuală, vine și în România, conform oficialilor companiei. Este a doua variantă a unui telefon de succes, X-Tel 9500, considerat drept “Nokia 3310 din era smartphone” de publicațiile occidentale.