Vodafone România a lansat oficial o platformă digitală cu conținut live pentru cei care stau acasă. În următoarele zile vor fi concerte live, dar și spectacole de teatru, programe de fitness și educaționale. Putem să susținem artiștii și specialiștii care vor oferi conținut live.

Vodafone impreuna concerte live

Ideea a fost simplă, în această perioadă foarte mulți profesioniști, fie că sunt artiști, sportivi sau actori au rămas fără venituri. Platforma digitală a fost lansată sub motto-ul „împreună suntem mai puternici”. Platforma oferă întâi de toate acces la conținut de calitate. Însă există și oportunitatea de a susține artiștii și comunitățile acestora pentru a trece cu bine peste această pandemie prin donații directe direct în platformă.

Concerte live

Curatorul platformei este Tudor Chirilă, care va fi și amfitrionul celor trei zile de concerte live de 1 mai. El va avea și un recital live chiar pe 1 mai, de la ora 20:30. Alături de el vor apărea pe scena virtuală mulți alți artiști și cântăreți, de exemplu mâine de la ora 20:30 este Dan Byron. Pe 2 mai, tot de la 20:00 o veți putea urmări live pe Alina Manole și luna ei pătrată. Programul evenimentului se actualizează permanent și îl puteți găsi pe această pagină.

Sunt și alți artiști cunoscuți care vor participa la concerte live. Printre ei se numără Irina Rimes, Damian Drăghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Țăndărică, Alexandra Ușurelu, dar și artiști independenți precum Jean Gavril sau Dragoș Moldovan. Accesul la concerte este absolut gratuit pentru toată lumea. Totuși, privitorii pot alege să susțină artiștii favoriți prin donații. Biletele virtuale sunt vândute online, au prețuri între 10 lei și 100 de lei. Fiecare poate contribui cu ce sumă dorește.

Pentru a nu rata vreun concert, puteți intra pe pagina de Facebook Vodafone, secțiunea Evenimente.


Schimbare de perspectivă

„Ultimele săptămâni au fost despre adaptarea vieții noastre, activităților favorite și hobby-urilor, modului de a lucra, de a învăța, de a comunica și chiar de a socializa. Totul este acum, mai mult ca oricând, legat de tehnologie și conexiuni. Copiii noștri urmează lecții online. Ne-am transformat sufrageriile în birouri confortabile. Divertismentul și clasele de sport sunt disponibile exclusiv pe platformele de streaming”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

„Surprinzător, dar simt că putem sta mai aproape de prieteni, de familie și de cei dragi, chiar dacă suntem fiecare în casele noastre. Sunt mândru de activitatea Vodafone, dincolo de conectivitatea pe care o oferim, de acțiunile de ajutor pentru persoanele în vârstă cu scopul de a le furniza bunuri de bază prin intermediul platformelor online și al voluntarilor. De asemenea, ne-am mobilizat toate eforturile pentru a fi direct implicați în lupta împotriva Covid-19, inclusiv prin donații pentru a susține lupta aici, în România”, a precizat el